Valgte Filtre

Gislaved Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Gislaved vinterdæk

Når vejret begynder at blive koldt og sneen langsomt begynder at nærme sig, så er det tid til at overveje, at skifte fra sommer til vinterdæk på sin bil. Hvis man ønsker et vinterdæk som er fremstillet af et firma som kender noget til de kolde vintermåneder, så skal man absolut overveje at købe Gislaved vinterdæk. Gislaved er en svensk dækproducent som har mange års erfaring med fremstillingen af dæk, som har et rigtigt godt vejgreb både i sving og på de mere lige motorveje.

Gislaved vinterdæk er testet I alle forhold

Gislaved vinterdæk er især populære fordi de har en meget kort bremselængde, hvilket især er vigtigt om vinteren, hvor bremselængden på en glat vejbane hurtigt kan komme til at have alvorlige konsekvenser. Dækkene bliver testet under alle former for vejrforhold, og især testet i meget kolde omgivelser. Selvom firmaet i dag er ejet af Continental, så har Gislaved dæk bygget deres helt egen testbane, hvor man oplever alle de svenske vejrforhold som vinteren byder på. Naturligvis overholder alle Gislaved dæk de forskellige EU krav.

Gislaved fremstiller også pigdæk som har vundet en masse forskellige internationale priser. Disse pigdæk har en gummiblanding der er fremstillet på en sådan måde, at de har et rigtigt godt vejgreb, mens de stadig ikke larmer meget mere end almindelige dæk. Dog skal man huske på, at det ikke er alle lande, hvor det er tilladt at køre med pigdæk om vinteren.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 22
se flere 2
af 22
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen