Valgte Filtre

Kleber Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Kleber vinterdæk

Hvis du langsomt begynder at lede efter vinterdæk til din bil, så du er klar til den koldere tid på året, så skal du absolut overveje at se på Kleber vinterdæk. Det franske firmas lange historie, kombineret med deres innovative design betyder, at du er sikker på at du får et dæk som er af topkvalitet. Firmaet har produceret gummi produkter i mere end 100 år, det var for eksempel Kleber der fremstillede det første dæk uden en slange, Kleber har takket være deres kvalitet, stødt men sikkert udviklet sig til et af de mest kendte dækfirmaer i Europa.

Kleber dæk samarbejde med Michelin

Firmaet samarbejder i dag med Michelin for at fremstille vinterdæk, der takket være deres gummisammensætning kan overleve selv de koldeste vintre. Kleber vinterdæk er blødere end mange andre dæk, dette betyder at de er mere fleksible, hvilket resultere i at man oplever en større præcision når man skal rundt i sving og kurver, dækkene har også en meget bedre trækkraft, hvilket især er vigtigt når man befinder sig i de sneklædte bjerge. Dækket har også et bedre vejgreb, hvilket betyder at bremselængden bliver kortere selv hvis du kommer ud for isglatte veje.

Kvalitet som ikke koster en bondegård

Der er mange bilister som er nervøse for, at kvalitet betyder at de skal have den store pengepung op af lommen, men det behøver man ikke være bange for hvis man køber Kleber dæk, for selv om dækkene absolut er lavet af topkvalitets materialer, så er Kleber dæk priser stadig blandt de billigste på markedet.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 97
se flere 20
af 97
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen