Valgte Filtre

Toyo Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Toyo vinterdæk

Når det er tid til at skifte til nye vinterdæk på bilen, så kan det godt virke lidt forvirrende at vælge det rigtige dæk som passer til ens behov. Der findes så mange forskellige dæk på markedet, men hvis du køber dine næste vinterdæk fra Toyo, så ved du allerede fra begyndelsen af, at du har truffet det rigtige valg.

Toyo vinterdæk tilbud

Toyo dæk er et mærke som produceres af Toyo Tire & Rubber Co., Ltd, dækproducenten blev grundlagt af Rikimatsu Tomihisa tilbage i 1945, og har en lang tradition for at fremstille vinterdæk, som er af en meget god kvalitet. Toyo har mere end 3.000 ansatte over hele verden, og var faktisk den første dækproducent fra Japan som åbnede et kontor i USA. Fordi deres dæk er så populære, så kan du sagtens finde gode Toyo vinterdæk priser. Du kan købe Toyo vinterdæk i mere end 100 forskellige lande over hele verden. Dækproducenten fremstiller også andre gummiprodukter.

Priser på Toyo vinterdæk

En ting som gør billige Toyo vinterdæk så populære er, at Toyo hele tiden bruger mange ressourcer på, at videreudvikle deres vinterdæk på deres forskningscenter som ligger i Itami i Japan, dette betyder, at de hele tiden bruger nye innovative metoder på at sørge for, at kvaliteten af deres dæk er af en meget god kvalitet. Den specielle gummiblanding som bruges i dækkene betyder, at de har en lavere rullemodstand, dette resultere i et lavere brændstofforbrug, og dækkene bliver slidt mere ensartet, så du kan bruge Toyo dæk længere inden de skal skiftes.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 142
se flere 20
af 142
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen