Valgte Filtre

Bridgestone Weather Control A005 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Bridgestone Weather Control A005

Det rare ved et Weather Control A005 Bridgestone dæk er, at det er et helårsdæk, så man slipper for at skulle skifte mellem sommer og vinterdæk to gange om året. Ved at køre på et helårsdæk, har man sikkerheden for, at hvis vejret pludselig skifter uforudset, så er man stadig på den lidt mere sikre side. Dækket har en super trækkraft, og på grund af dækkets profil, bortledes vand som måtte samle sig under dækket hurtigt, og risikoen for akvaplaning mindskes.

Bridgestone Weather Control A005 – altid godt vejgreb

Dækket er et moderne helårsdæk, som faktisk har det højeste niveau af våd trækkraft, i branchen i henhold til EU- krav. Dækkene har en lang levetid på grund af en god rullemodstand, hvilket betyder at de ikke slides så hurtigt, og samtidig er de mere brændstofbesparende. Alt dette skyldes også at dækkene er fremstillet med en speciel allweather-blanding, som er med til at sikre, at det er lige meget hvilken vejbelægning som man kører på, så er der et godt vejgreb.

Derfor vælger mange som kører bil ofte, og over længere strækninger, i stigende grad helårsdæk når de kører biler i områder hvor klimaet ikke har de helt store og voldsomme temperatursvingninger. Men hvor der alligevel kan være forskel på om vejbanen er tør, eller om den pludselig er iskold, eller dækket af et mindre lag is. Se efter logoet som siger: 3PMSF, dette betyder at det er godkendt til vinterkørsel.

Dækkene fås i 68 forskellige størrelser, fra 15” til 20”, så der skulle være mulighed for at finde et dæk som passer til din bil du kører i.

Pris på Bridgestone Weather Control A005

Ved at søge på nettet, er det ofte muligt at finde gode priser på dækkene, da der jo er mange som tilbyder muligheden for, køb af Bridgestone Weather Control A005 dæk. Bridgestone er også en af verdens største dækproducenter, og de leverer deres dæk som det originale udstyr til mange nye biler, som f.eks. når Audi, BMW, VW, og Ford ruller deres nye biler ud af fabrikshallerne.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 57
se flere 20
af 57
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen