Valgte Filtre

Continental Grand Prix 5000 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Continental Grand Prix 5000 dæk

Den tyske dækproducent Continental har introduceret Grand Prix 5000, den længe ventede efterfølger til det nærmest legendariske Grand Prix 4000 S II. For første gang tilbyder Continental nu også sin top all-rounder som et slangeløst dæk. Grand Prix 4000-serien har domineret markedet for high-end road bike dæk i de sidste 10 år. Med det nye Grand Prix 5000 Continental dæk, har den tyske virksomhed nu braget et dæk på markedet som er endnu bedre end forgængeren.

Innovative teknologier og højeste produktionskvalitet i den bedste tyske tradition. I mere end 100 år har Continental udviklet og produceret cykeldæk, der imponerer med deres sikkerhed, kørekomfort og køreglæde inden for enhver disciplin. Uanset om det er dæk til mountainbikes, racecykler eller trekking-cykler. Continental er den eneste tyske producent af cykeldæk med produktion i Tyskland.

Køb continental grand prix 5000 – speciel BlackChili gummiblanding

Bygget ud fra Continentals anerkendte, unikke BlackChili-gummiblanding, er vejgrebet og balancen, der tilbydes fra Grand Prix 5000 Continental, uovertruffen med strenge laboratorie- og landevejstests, hvilket resulterer i målbare fordele for den moderne vejrytter. Denne fremragende opdatering er udstyret med andre teknologier, inklusive den stødabsorberende Active Comfort-konstruktion, en Lazer Grip-mikroprofil på dækkets skulder for forbedret hjørnetrækkraft og Vectran-punkteringsbeskyttelse. Du kan sagtens købe billige Continental Grand Prix 5000 dæk, da dækket er fremstillet af en meget god kvalitet og derfor har en lang levetid.

Vectran Breaker

Vectran er en syntetisk fremstillet højteknologisk fiber. Som edderkoppesilke er Vectran en flydende krystallinsk polymer. Vectran spindes fra den smeltede flydende polymer Vectra og behandles videre til en flerstrengstråd. Edderkoppesilke som Vectran har en enorm punkteringsmodstand men sørger stadig for at dækket har en meget lav vægt. Vectran Breaker påvirker ikke rullemodstanden på dækket.

BlackChili gummiblanding

Den afgørende balance. Dækkets rullende egenskaber bestemmes primært af tre samvirkende faktorer vejgreb, rullemodstand og levetid. Dilemmaet: Hvis du forbedrer én af ​​disse faktorer, kan det have en skadelig virkning på mindst en af ​​de andre. Et dæk med maksimalt greb slides hurtigere og ruller langsommere. Og vice-versa med de andre elementer.

Find en god Continental Grand Prix 5000 pris

Hvis du leder efter gode Continental Grand Prix 5000 tilbud så finder du ofte en masse gode prsier på nettet hvis du bare ser dig lidt omkring. Continental mener, at et komfortabelt dæk er et hurtigt dæk - og det er grunden til, at Grand Prix 5000 Continental nu kommer i en 32 mm bredde og er konstrueret med Active Comfort Technology for at hjælpe med at udjævne de skarpeste stød fra de groveste veje.

Continental dækkene er kendt for deres ydeevne og høje kvalitet. Når man følger kundens krav – har for eksempel, sikkerhed, kørekomfort og selvfølgelig køreglæde altid den højeste prioritet. Her på siden kan du købe Continental Grand Prix 5000 ved hjælp af vores søgemaskine som nemt hjælper dig med at finde det rigtige dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 4
af 4
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen