Valgte Filtre

Continental TKC 70 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Continental TKC 70 dæk

Med Continental TKC 70 har den tyske premium dækproducent, bragt et interessant dæk på markedet til ejere af en enduro motorcykel. TKC 70 Continental et det rigtige valg for dem som er på udkig efter en blanding af et vejdæk som Trail Attack 2 og et terrængående dæk som TKC 80.

Dækket er kendetegnet ved at tilbyde et meget godt vejgreb på såvel våde som på tørre vejbaner, og dækkets slidbanedesign betyder, at dækket har en meget lavere slitage end andre konkurrerende dæk. Den gode kørekomfort sikres af en slidbane, der er placeret i det centrale område af kontaktfladen. Dækkets profil sikrer et hastighedsindeks V, der tillader en maksimal hastighed på op til 240 km/t.

Continental TKC 70 - køredynamik på to hjul

Den gode køreegenskab ved Continental TKC 70 understøttes af den lave rullestøj. Dækket føles lige så behageligt på asfalt som på grusveje. Continentals semi-dual teknologi giver TKC 70 en dynamisk fleksibel dækstruktur. Dækkets sidevægge er designet til at være tungere og tykkere end den centrale kontaktflade. Dette forbedrer vejgrebet og stabiliteten i sving. Et andet grundlag for den overlegne håndtering, er stålbåndskonstruktionen som dækket er bygget med.

Find en god Continental TKC 70 pris

Hvis du vil købe Continental TKC 70 dæk til din enduro motorcykel, så kan du ofte finde gode priser på Continental TKC 70 på nettet. Det forreste dæk fås i størrelser 18 til 21 tommer. Det bageste dæk leveres i en størrelse på 18 tommer. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 18
af 18
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen