Valgte Filtre

Dunlop ScootSmart Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Det skal du vide om Dunlop Scootsmart dæk

En af de vigtigste ting på en scooter er de to dæk der sidder på scooteren, det er dem der hele tiden opretholder scooterens kontakt med vejbanen, derfor er det også meget vigtigt at du sørger for at de scooterdæk som du køber, er af en god kvalitet. Selvfølgelig er det ikke altid let at finde det perfekte scooterdæk, men Scootsmart fra Dunlop er et scooterdæk som er fremstillet i meget høj kvalitet.

Dæk Dunlop Scootsmart – kendt for kvalitet

Blandt fordelene ved Dunlop Scootsmart er at dette dæk fås både som et radialt dæk og som et bias-dæk, og at du kan benytte det til hastigheder på op til 210 km/t.

Takket være high-end silica slidbaneforbindelser, leverer Scootsmart den bedst mulige kombination af vejgreb på tørre og våde vejbaner. Slidbanen har specielle lameller der er med til at dræne vandet væk fra dækket, for på den måde at mindske risikoen for at der kan opstå akvaplaning.

Derudover fokuserede ingeniørerne i udviklingen af det nye dæk Scootsmart fra Dunlop også på høj kørestabilitet, maksimal præcision og ensartet slitage, så dækket opretholder den høje ydeevne over hele sin levetid.

Find en god Dunlop Scootsmart pris

Hvis du vil købe Dunlop Scootsmart dæk, så vil du blive glad for at høre at du kan finde dækkene i størrelserne mellem 13 og 16 tommer, så du finder sikkert et dæk der passer til din scooter. Du finder ofte gode priser på Dunlop Scootsmart hvis du ser dig omkring på nettet.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 59
se flere 20
af 59
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen