Valgte Filtre

Dunlop Winter Response 2 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Dunlop Winter Response 2

For at opnå et godt greb på sne er det vigtigt, at dit dæk har en relativ kort bremseafstand på en våd vej. Og det er præcis det som Dunlop Winter Response 2 tilbyder. Dunlop blev grundlagt tilbage i 1888 af dyrlægen John Boyd Dunlop, og er i dag en del af et joint venture med Goodyear Dunlop Tires B.V.-gruppen og Sumitomo Rubber Industries. Mange af de Dunlop dæk som fremstilles, bliver brugt som standardudstyr på nye biler, når de forlader bilfabrikker fra bilproducenter som BMW og andre. Dunlop vinterdæk er verdenskendte fordi virksomheden lægger meget vægt på sikkerheden af deres dæk, og Dunlop er kendt som den første dækproducent der undersøgte hvordan man kan reducere risikoen for at der opstår akvaplaning.

Køb Dunlop Winter Response 2 for god sikkerhed om vinteren

Vinterdækket viser igen og igen i tests, at det har en meget afbalanceret samlet ydeevne. En af Dunlop Winter Response 2's succeshemmeligheder er dækkets innovative slidbanedesign. Takket være "Reverse Snowguide" -teknologien bliver sne bogstaveligt talt fanget i midten af ​​dækket. Resultatet er bedre bremseevne og mere greb om vinteren. Samtidig giver de skrå lameller i dækkets skulderområde mere kontrol og optimeret trækkraft.

Med Winter Response 2-serien tilbyder Dunlop et vinterdæk til den mere kompakte klasse af biler, og de tilgængelige dækdimensioner findes i en række størrelser som passer til denne type af biler. For at sikre et godt greb i vintervejsforholdene afhænger mærket af en asymmetrisk profil, der er med til at sikre et godt greb på glatte veje. Den meget høje lamel tæthed skaber en stor flade på dækket som har kontakt med vejen, og dette giver bedre håndtering på våde veje, eller hvis der ligger sne og is på vejen.

Dækkets rullestøj er meget lav, og bremseafstanden på våde veje er kort. Rullemodstand og brændstofforbrug er også meget lavt, og kan nemt sammenlignes med lignende dæk fra konkurrerende dækproducenter. Vinterdækket er forsynet med "M + S" symbolet, hvilket betyder at du kan bruge dette vinterdæk i lande, hvor vinterdæk er påkrævet ved lov.

Dunlop Winter Response 2 pris

Foruden slidbanedesignet blev konstruktionen af ​​Winter Response 2 også tilpasset. Det reducerer deformationen af ​​vinterdækket, når du kører med højere hastigheder. Dette skaber en lav rullemodstand, hvilket igen giver god brændstofeffektivitet. Hvis du gerne vil købe billige Dunlop Winter Response 2, så finder du ofte gode Dunlop Winter Response 2 tilbud.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 28
se flere 8
af 28
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen