Valgte Filtre

Falken Eurowinter HS01 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Falken Eurowinter HS01 dæk

Kalenderen viser at det langsomt nærmer sig tiden til, at sommerdækkene skal sættes til side, og at det er på tide at skifte til vinterdæk. Så er det at mange opdager, at deres vinterdæk som har stået siden sidste vinter, måske burde skiftes ud med nogle nye vinterdæk. Hvad gør mange så, de begynder at søge på nettet, og falder over Falken Eurowinter HS01 tilbud. Og sikkert også en god pris på Falken Eurowinter HS01.

Falken dæk Eurowinter HS01, stammer fra byen Kobe i Japan, virksomheden blev grundlagt i 1983, og er blevet en meget populær dækproducent, også i USA findes der i dag flere logistikcentre, da Falken-dækkene er blevet utrolig populære der også.

Hvorfor er Falken Eurowinter HS01 så gode?

Dækkene har en kort bremseafstand, hvilket er godt i tilfælde af is, sne eller våde vejbaner. Dette skyldes deres specielle 3D-lamelteknologi på deres dækprofiler. Dette giver et godt vejgreb.

Rullestøjen fra dækket er også minimal, hvilket betyder at der ikke er så megen støj inde i kabinen, noget som er af stor betydning, hvis man kører længere strækninger ad gangen. Den mindskede rullestøj er fremkommet ved brugen af 5-folds slidbaneblokke.

Falken Eurowinter HS01 priser

Dækkene er fremstillet med en forbedret polymerforbindelse, og så har de et retningsbestemt profildesign. Dækkene er testet til at kunne køre med hastigheder på op til 190 km/t, men man skal huske på at hastigheden altid skal afpasses efter forholdene på vejene, og disse er helt sikkert ikke så høje, når der er tale om kørsel om vinteren.

Dækkene fås i 99 forskellige størrelser, og dækker nu alle almindelige størrelser af dæk, størrelsen på Eurowinter HS01 til SUV-modeller fås nu også i størrelser som spænder over 39 forskellige størrelser. Du kan i dag sagtens finde en masse gode tilbud på Falken Eurowinter HS01 dæk hvis du ser dig omkring på nettet.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 201
se flere 20
af 201
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen