Valgte Filtre

Falken Sincera SN832 Ecorun Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Det skal du vide om Falken Sincera SN832 Ecorun dæk

Med et køb af Falken Sincera SN832 Ecorun dæk får du et meget afbalanceret sommerdæk. Dækket er fremstillet med en speciel gummiblanding som er tilføjet silica, denne kemiske forbindelse forbedrer køreegenskaberne under våde forhold, så især bremselængden forkortes.

Derudover er der mange riller i slidbanen. Brede langsgående riller absorberer vand fra vejen når det regner, og skubber det ud til siderne via de tværgående riller i dækkets skuldre, dette reducerer risikoen for at der kan opstå akvaplaning.

Dæk Falken Sincera SN832 Ecorun – innovativt design

Den specielle innovative gummiblanding i Sincera SN832 Ecorun fra Falken forhindrer også overdreven friktion inde i dækket. Som et resultat forbliver varmeudviklingen lavere end ved andre dæk, dette medfører en lav rullemodstand, hvilket gør dækket mere brændstofeffektivt. Dækkets slidbanemønster er fremstillet på en sådan måde, at dækket opretholder et meget godt vejgreb, lige meget om du accelerere eller om du bremser hurtigt.

Find en god Falken Sincera SN832 Ecorun pris

Hvis du ser dig lidt omkring på nettet, kan du ofte find en god pris på Falken Sincera SN832 Ecorun dæk. Dækket fås i flere forskellige størrelser, så du finder sikkert den størrelse som passer til de fælge som der er på den bil du har stående i garagen. Takket være Falkens popularitet kan du ofte finde gode Falken Sincera SN832 Ecorun tilbud.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 20
af 20
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen