Valgte Filtre

Goodride SW608 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Gooodride SW608 dæk

Om vinteren stiller vejret høje krav til de dæk som sidder på fælgene på bilen. Det er lige meget om der ligger meget sne, eller om vejene er tørre, så er det vigtigt at bilen hele tiden opretholder et godt vejgreb på vejen. Selvom du køber billige Goodride SW608 vinterdæk, så får du stadig et vinterdæk som lever op til alle de forventninger som du har.

Om det er vådt, tørt eller på snedækkede veje, ruller dette bildæk sikkert og tager sving med suveræn sikkerhed. Dækket har M&S og snefnugsymbolet, og dette betyder at dækket lovligt må benyttes i lande hvor det er lovpligtigt at køre med vinterdæk om vinteren. Takket være den harmoniske koordinering af alle komponenter, reagerer SW608 også på enhver styrebevægelse på jordveje og på landeveje, der er præget af vinterfrost.

Køb Goodride SW608 for et løfte om god kvalitet

De ydre slidbaneblokke på slidbanen er hver forsynet med 3 lameller, hvis kanter og hjørner har et godt greb på vejen i is og sne. Dækket er forsynet med en central rille i slidbanen, som sørger for at dækket fortsætter lige ud, mens de specielle riller der løber ud til siderne af dækket sørger for at vand ikke kan samle sig under dækket, på den måde mindskes risikoen for, at der kan opstå akvaplaning.

Find en god Goodride SW608 pris

Du finder tit Goodride SW608 tilbud på nettet, derfor behøver du ikke være nervøs for om du betaler for meget for dine dæk. Selvom dækket er lidt billigere end andre konkurrerende bildæk, så kan de sagtens konkurrere om kvaliteten. Det retningsmæssige slidbanemønster og den sofistikerede strukturering af slidbaneblokkene, giver dækket mulighed for at rulle sikkert over gaderne både i efteråret og vinteren.

Regnvand drænes hurtigt væk fra de tre langsgående riller, og de tværgående bue-formede hak. Dette øgede antal lameller, resulterer i en større overflade af dækket som er i kontakt med vejen og dermed oplever du som bilist en meget god håndtering. Ofte kan du spare lidt penge på nettet, ved at købe flere dæk på en gang. Du kan også ofte finde gode tilbud på dæk, hvis du køber dem uden for sæsonen.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 86
se flere 20
af 86
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen