Valgte Filtre

Goodyear UltraGrip 9 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Brandmærke


Vis alt

Sælger


Vis alt

Goodyear UltraGrip 9 Dæk det rigtige vinterdæk

Hvis du leder efter et vinterdæk hvor du er sikker på, at du får den bedste kvalitet så skal du overveje, at købe Goodyear UltraGrip 9, dækket ligger i toppen af en masse nationale og internationale dæktests. Dækket er designet med en lav rullemodstand hvilket betyder, at du vil opleve et lavere brændstofforbrug.

Goodyear UltraGrip 9 dækket er kendt for at have en kort bremselængde og et godt vejgreb i sneføre. Goodyear har med Tread Optimal Performance-teknologien forbedret måden som dækket bliver slidt på, hvilket betyder, at du kan bruge dækket længere uden at du behøver at skulle skifte dæk på din bil. Du behøver heller ikke at være bange for at komme ud for akvaplaning, fordi dækket har specielt designede hydrodynamiske riller som er med til at sikre, at dækket har et bedre vejgreb i alle typer vejr. Goodyear UltraGrip 9 er fremstillet af en gummiblanding med tilsætning af særlige harpiks- og vegetabilske olier. Denne blanding er med til at forbedre vejgrebet. UltraGrip 9 er beregnet til køretøjer af små og mellemstore størrelser. Det fås i 33 størrelser, fra 14 til 16 tommer.

UltraGrip 9 er konstrueret med Goodyear unikke 3D BIS (Block Interlocking System) teknologi, som betyder at opbremsningen er identisk under alle vinterforhold - det være sig regn, sne eller is, Selv under tørre forhold, bremser dækket optimalt. Dækket har et H indeks, hvilket betyder at det er tilladt til hastigheder på op til 210 km/t.

Det gode ved Goodyear UltraGrip 9 er, at dækket er mindre støjende end mange andre vinterdæk. Dette er vigtigt hvis man skal køre langt på motorvejen. Heldigvis ligger larmen fra UltraGrip 9 mellem 66 til 69 dB, som betyder at dækket er et af de mindst larmende vinterdæk på markedet. Støjniveauet på dæk karakteriseres i tre forskellige grupper, og dækket har opnået en værdi på 1 ud af 3.

Vinterferie med Goodyear UltraGrip 9 dæk

Danmark har ikke en decideret lovgivning om vinterdæk, men der er rigtigt mange som hvert år tager til udlandet på vinterferie. Og derfor er det en rigtig god ide at skifte til vinterdæk, da der er flere nabolande som har regler om, at man skal køre på vinterdæk om vinteren. Hvis du skal ud i bjergene så er det især en god ide at købe Goodyear UltraGrip 9, da dækket er kendt for at tilbyde meget god trækkraft. Dækket har snefnug symbolet, som betyder at det er godkendt som vinterdæk i alle europæiske lande. Snefnugget er bygget ind i dækket på en sådan måde, at når tykkelsen af ​​slidbanen falder til under 4 mm, så forsvinder snefnugget, og bilisten ved at det ikke anbefales at bruge dækket til vinterkørsel længere.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1
af 1
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen