Valgte Filtre

Goodyear UltraGrip Performance GEN-1 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Goodyear Ultragrip Performance Gen 1 dæk

Tiden for nye vinterdæk kommer når vejret begynder at skifte udenfor. Og så begynder mange at søge på nettet efter gode dæk og gode priser. På nettet er det ofte muligt at finde en god pris på Goodyear Ultragrip Performance Gen 1 dæk.

Dækket er et fremragende vinterdæk, hvor man fra fabrikantens side har lagt stor vægt på at skabe den største sikkerhed for bilens fører, således at der opnås den bedste balance mellem bilens hjul og vejbanen som bilen kører på. Takket være de nyest anvendte teknologier, er dækkene i stand til på en effektiv måde at presse sjap og vand væk fra dækkene, så dækprofilen ikke tilstoppes, og risikoen for akvaplaning opstår. Derfor er det godt at overveje et køb af Goodyear Ultagrip Performance Gen 1.

Fordele ved Goodyear Ultragrip Performance Gen 1

En af de absolut store fordele ved vinterdækkene er, at de er fremstillet med en speciel SnowProtect-teknologi, som betyder at dækkene har kortere bremseafstande og samtidig et langt bedre vejgreb, og det er lige meget om der er tale om sjap eller isglatte veje. Dækkene har også en lav rullemodstand, hvilket medfører et lavere brændstofforbrug samt et mindre slid af dækkene. Selvom det ikke er tilrådeligt at køre 240 km i timen på vinterdæk, så er dette dækkets højhastighedsgrænse.

Goodyear dæk Ultragrip Performance Gen 1 vinder sejrer

I specialmagasinerne Sport Auto og Auto BILD Allrad, har dækkene vundet flere priser for deres gode egenskaber som vinterdæk.

Goodyear Ultragrip Performance Gen 1 Pris

De fleste vil jo gerne have de bedste dæk, til de laveste priser. Derfor søger flere og flere også på nettet, for at finde de bedste Goodyear Ultragrip Performance Gen 1 tilbud. Jo flere steder man søger og sammenligner priser, jo bedre køb kan man jo gøre.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 95
se flere 20
af 95
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen