Valgte Filtre

Goodyear Vector 4 Seasons Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Hvad man skal vide om Goodyear Vector 4Seasons dæk

Nu skal man til det igen, bilen skal have nye dæk, og hvilke skal man vælge. Der er så mange forskellige dæk at vælge imellem på markedet, at det kan være utrolig svært at overskue. Sommer dæk, vinterdæk eller helårsdæk, det kommer jo helt an på årstiden for dækskiftet, og hvor man bor.

Her er løsningen på dette, man skal vælge et Goodyear Vector 4Seasons dæk. Dækkenes køreegenskaber er testet i flere forskellige lande, lande med bakkede landskaber, lange flade strækninger, og sne og isdækkede veje.

Under alle disse forskellige vejbaneforhold har Goodyear Vector 4 Seasons bevist, at de behersker alle de forskellige typer af vej- og vejrforhold de bliver udsat for. Det være sig glatte veje, snedækkede eller våde veje, derfor er et helårsdæk måske løsningen, hvis man kører under alle disse vejrforhold.

Materialevalg og form

Dækkene er fremstillet med Silica i gummiblandingen, hvilket er med til at give en bedre slidbane, og dermed også et bedre slid af slidbanen. Rullemodstanden er meget lille og derfor støjer dækkene heller ikke så meget når man kører, og sammen med en fornuftig hastighed, giver dækkene også et bedre brændstofsforbrug. Dette er godt for miljøet, hvilket Goodyear også lægger meget vægt på.

På grund af de tredimensionelle lameller i dækkene, er der et bedre vejgreb i snevejr, og en kortere bremselængde. Ydermere har dækkets V-formede mønster, en stor betydning for kørsel på våde vejbaner, da vandet nemmere drænes væk, og man derfor har nemmere ved at undgå akvaplaning.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 29
se flere 9
af 29
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen