Valgte Filtre

Goodyear Vector 4 Seasons G3 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Hvad man skal vide om Goodyear Vector 4Seasons Gen 3 dæk

Med Vector 4Seasons Gen 3 præsenterer Goodyear et helårsdæk, der imponerer med sine overbevisende køreegenskaber i ethvert vejr. I lang tid hed det sig, at helårsdæk var af en ringere kvalitet end specielle vinter eller sommerdæk. Men dette er en ting af fortiden, takket være de imponerende udviklinger i dæk Goodyear Vector 4Seasons Gen 3 kan du med ro i sindet købe dette dæk.

Goodyear er en af de største dækproducenter i verden. Gruppen står bag en række kendte mærker som Debica, Dunlop, Sava og Fulda - men Goodyear er virksomhedens mest populære dæk. De er kendetegnet ved den højeste forarbejdningskvalitet.

Goodyear dæk Vector 4Seasons Gen 3

En vigtig succesfaktor for dette dæk er det innovative SmartTRED-design, hvorved dækket tilpasser sig de mest forskellige vejforhold. Dette betyder at den nye silica-slidbaneforbindelse om sommeren sørger for at dækket ikke bliver deformt under varme temperaturer, men også at dækket er blødt nok til at kunne tilpasse sig vejens konturer under vinterforhold.

Goodyear er en af de største dækproducenter i verden. Gruppen har en række kendte mærker - Debica, Dunlop, Sava og Fulda - men Goodyear er virksomhedens flagskib. De er kendetegnet ved den højeste forarbejdningskvalitet og motorsportværdige ydeevne.

Find en god Goodyear Vector 4Seasons pris

Ved at vælge Goodyear Vector 4Seasons Gen 3 dæk så er du sikker på at have valgt et helårsdæk som passer til mange forskellige køretøjer. Takket være det innovative retningsbestemte V-Tred-design opretholder dækket et godt vejgreb på både våde og tørre vejbaner.

Er du træt af at skulle skifte dæk flere gange om året, men du vil ikke undvære sikre og kraftige dæk? Køb Goodyear Vector 4Seasons-dæk. Online kan du ofte finde meget gode dækpriser hvis du bare ser dig lidt omkring. Med helårsdæk behøver du kun at skulle købe dæk én gang om året.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 41746
se flere 20
af 41746
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen