Valgte Filtre

Kleber Quadraxer 2 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Kleber Quadraxer 2 dæk

Hvis du vil købe dæk fra en dækproducent, som er verdenskendt for deres fantastiske dæk, så skal du overveje at købe Kleber Quadraxer 2 dæk. Dækproducenten Kleber står for dæk, der er kendetegnet ved innovation og progressivitet. En milepæl var verdens første slangeløse dæk, som Kleber allerede introducerede i 1951. Kleber har også lavet dæk til fly i mange år. Selv det legendariske fly Concorde var udstyret med Kleber dæk. Kleber har været et Michelin-datterselskab siden 1981.

Dæk fra Kleber Quadraxer 2 – god trækkraft

Kleber Quadraxer 2 er kendetegnet ved sit gode vejgreb om vinteren. På sne giver dækkets mønster profil med de V-formede riller og lameller høj trækkraft. Dette mærkes især, når man starter, bremser og accelererer på sneglatte veje.

Men også om sommeren viser Kleber dæk Quadraxer 2 hvorfor de er det rigtige valg. De stive ydre sider, skifter ikke form selv med stærke styrebevægelser, så du er stabil på vejen - selv i sving. Bremselængden på tørre vejbaner, forkortes også af dækkets opbygning. Den specielle gummiblanding er designet til at forbedre dækkets holdbarhed. På denne måde, kan du gøre brug af dine Kleber dæk i meget lang tid, inden du skal have dem skiftet ud.

Find en god Kleber Quadraxer 2 pris

Hvis du ser dig omkring på nettet, kan du godt finde en god pris på Kleber Quadraxer 2. Helårsdæk blev tidligere betragtet som et middelmådigt kompromis. Takket være intensiv forskning og udvikling, er helårsdæk nu et seriøst alternativ til sommer- og vinterdæk. Og du kan med ro i sindet vælge dæk fra Kleber.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 75
se flere 20
af 75
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen