Valgte Filtre

Matador MP47 Hectorra 3 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Matador MP47 Hectorra 3 dæk

I 1905 blev Gummiwerk Matador grundlagt i Bratislava. Men det varede 20 år før det første Matador dæk kom på markedet. Matador bildæk blev brugt som standardudstyr på mange bilmærker. Matador er i dag en del af Continental gruppen og begge virksomheder nyder godt af de andres know-how.

Dæk Matador MP47 Hectorra 3 – lang tradition for kvalitet

MP 47 Hectorra 3 fra Matador er det sportslige sommerdæk lavet af Matador. Det innovative, asymmetriske slidbanedesign muliggør direkte håndtering og meget god feedback. Sommerdæk til Matador-biler tilbyder ensartet ydelse på tørre og våde veje. Især MP 47 Hectorra 3's bremseadfærd er overbevisende under alle vejrforhold om sommeren. På grund af dets sportslige design er Matador MP 47 Hectorra 3 også visuelt et ideelt sommerdæk til biler.

Høj kørselssikkerhed under våde forhold. Den forbedrede forskydning af vand øger kørselssikkerheden på våde veje og reducerer faren for akvaplaning. God håndtering og forkortede bremseafstande. Perfekt transmission af trækkraft og bremsekræfter giver direkte styrerespons. Håndteringen er god, og bremseafstanden er kort. Den jævne trykfordeling på kontaktfladen reducerer slitage på dækket. Dette øger kilometertallet og resulterer i nedsat kørestøj. Nedsatte støjemissioner har en positiv effekt på kørekomforten især når du kører længere strækninger.

Matador MP47 Hectorra 3 pris

Ved et køb af Matador MP47 Hectorra 3 dæk ved du allerede fra begyndelsen af, at du har truffet det rigtige valg. Du finder ofte meget gode priser på Matador MP47 Hectorra 3 dæk hvis du ser dig lidt omkring på nettet. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 133
se flere 20
af 133
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen