Valgte Filtre

Maxxis AP2 All Season Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Maxxis AP2 All Season dæk

Helårsdæk nyder stigende popularitet, da bilisten slipper for at skifte fra sommerdæk til vinterdæk og vice versa. Hvis du leder efter et budgetdæk med et godt forhold mellem pris og ydeevne, sparer du to gange.

Hvis du har købt Maxxis MA-AS dæk til din bil, så ved du også at det er fremstillet af en fremragende kvalitet. Nu har Maxxis bragt efterfølgeren på markedet, og med Maxxis AP2 All Season har du et dæk med en V-formet profil, der passer til ethvert vejr. Især i sne og vådt føre lover dæk Maxxis AP2 All Season god vedhæftning. Derudover overbeviser dækket med den lave rullemodstand - det reducerer brændstofforbruget i Maxxis AP2 All Season.

Derudover er Maxxis AP2 All Season dækket kendetegnet ved dets nye retningsbestemte profil, der er forsynet med mange små riller. Dette forhindrer også en risiko for akvaplaning, fordi de dirigerer vandet direkte ud til siderne af dækket takket være de specielle riller i dækket. Der er således næsten intet vand mellem vejen og dækket.

Find en god Maxxis AP2 All Season pris

Hvis komfort er vigtigt for dig, så vil du blive glad for at høre, at Maxxis ikke går på nogen kompromis med kvaliteten af fremstillingen af dækket. Slidbaneblokkene er optimeret, så rullestøjen er meget lav. Dette giver bilister en øget kørekomfort når de køber AP2 All Season fra Maxxis. Helårsdæk fra Maxxis er et alternativ for alle bilister, der bor i regioner, der er præget af milde vintre. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 72
se flere 20
af 72
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen