Valgte Filtre

Maxxis Ikon Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Det skal du vide om Maxxis Ikon dæk

Det kan godt være, at den taiwanske dækproducent for det meste er kendt for at fremstille dæk til biler. Men faktisk producerer virksomheden også dæk til cykler som er af en meget god kvalitet. Dæk Maxxis Ikon er et nyudviklet dæk, hvor Maxxis gør brug af sin 3C MaxxSpeed gummiblanding.

Dæk Maxxis Ikon – innovativ gummiblanding

I det nyudviklede dæk benytter Maxxis sin 3C MaxxSpeed gummiblanding. De forskellige lag i slidbaneblokkene, skal sikre deres respektive hårdhedsgrad for mindre rullemodstand, lang levetid og bedre vejgreb. Dækkets struktur og de individuelle slidbaneblokke er ideelle til løs og hård jord, men også på klipper og rødder eller når det er vådt, overbeviser den gribende 3C MaxxSpeed gummiblanding. Brugt primært i cross country- og endurodæk, er de to gummiblandinger i det ydre lag specielt fremstillet, til at reducere rullemodstand og optimere bremseafstanden og trækkraften.

Til meget hårdt, stenet terræn har Ikon Maxxis dæk IKON EXO-Protection design, der sikkert beskytter sidevæggene med lidt ekstra vægt. Dette ekstremt slidbestandige materiale beskytter sidevæggen på dette populære mountainbikedæk. Materialet er meget tæt vævet, let og meget fleksibelt. Som et resultat forbliver dækkenes ydeevne overbevisende god.

Køb Maxxis Ikon dæk

Maxxis Ikon 3C-dækket er til dedikerede racere, der leder efter et dedikeret race-dæk. Kortere profilblokke i midten reducerer rullemodstanden, mens de højere sideblokke giver masser af vejgreb. Dækket fås enten som slangeløs version eller med en slange, den slangeløse version har EXO-beskyttelse, som er et ekstremt skærefast, slidbestandigt, tæt vævet stof. Som navnet antyder repræsenterer Ikon alt, hvad der er ikonisk ved de meget populære Maxxis dæk.

Find en god Maxxis Ikon pris

Heldigvis findes Maxxis Ikon dæk i flere forskellige størrelser, så du kan tit finde gode Maxxis Ikon tilbud. Du finder dækkene i størrelserne mellem 26 og 29 tommer. Og Maxxis hjemmesiden viser i øjeblikket, at producenten fremstiller hele 31 forskellige versioner af Ikon Maxxis dæk. Så du finder sikkert et dæk der passer til størrelsen på din cykel. Du kan med ro i sindet købe billige Maxxis Ikon dæk, da alle dæk fremstilles af en meget høj kvalitet. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 4
af 4
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen