Valgte Filtre

Metzeler ME888 Marathon Ultra Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Metzeler ME888 Marathon Ultra dæk

Hvad der i dag er en internationalt anerkendt producent af avancerede Metzeler motorcykeldæk, var i slutningen af ​​1800-tallet oprindeligt et firma der fremstillede gummi og elastisk gummi. Robert Friedrich Metzeler grundlagde virksomheden i 1863 i München og begyndte med udviklingen af ​​cykel-, bil- og motorcykeldæk i 1892.

Metzeler ME 880 Marathon dækket var allerede et meget populært dæk, men efterfølgeren er endnu bedre. Profil- og dækgeometri af Metzeler ME 888 Marathon Ultra, er specielt designet til meget tunge touring og custom motorcykler. Ud over stabiliteten har man også været særlig opmærksom på et særligt højt vejgreb under vanskelige vejforhold.

Sammenlignet med den tidligere ME 880-serie, er de nye 888s kontaktflader 15 procent bredere, og fem procent kortere for bedre kraftfordeling. Gummiforbindelser, slidbanedesign og strukturelle forbedringer giver længere levetid. Dækkets polymerforbindelse blev modificeret for bedre slidstyrke med en unik harpiks, der øger grebet på våde overflader.

Find en god Metzeler ME888 Marathon Ultra pris

ME 888 eller Triple 8 dæk repræsenterer et nyt tilbud fra Metzeler, der parrer lang levetid med Metzeler's ydelse og håndtering. Du kan ofte finde gode priser på Metzeler ME888 Marathon Ultra hvis du ser dig lidt omkring på nettet. Dækket er fremstillet på en sådan måde, at dækket slides mere ensformigt, og har en meget længere levetid end mange af dets konkurrenter.

Navnet Marathon Ultra bærer Metzeler for en god grund: Den fremragende levetid og perfekt ensartet slitage karakteriserer dette dæk, og gør det til et meget økonomisk alternativ, selv for tunge custom og touring motorcykler.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 54
se flere 20
af 54
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen