Valgte Filtre

Michelin Alpin 6 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Michelin Alpin 6 dæk

Det er ikke uden grund, at Michelin er verdenskendt for deres dæk som er af absolut topkvalitet. Virksomheden bruger hvert år flere millioner af kroner på at videreudvikle deres dæk, så hvis du kan finde gode Michelin Alpin 6 tilbud på nettet, så kan du med ro i sindet købe disse dæk.

Michelin Alpin 6 tilbyder kompromisløs sikkerhed, selv hvis dækket er ved at være slidt helt ned. Michelin Alpin 6 er et vinterdæk af høj kvalitet, der giver dig god ydelse på våde, glatte og tørre veje. Dette premium vinterdæk sikrer korte bremseafstande til den sidste kilometer på mønsterprofilen. Dækket har et retningsbestemt slidbanemønster. Dette skal sikre at vand bliver ledt ud til siderne af dækket, og dermed er der en minimeret risiko for at akvaplaning kan opstå.

Køb Michelin alpin 6 for sikkerhed på vejen

I EU's dækmærkning får dækket den næsthøjeste vådgrebsklasse B. Dog er dækket lidt tungere end andre vinterdæk, og dette betyder at du vil se en lille forringelse af brændstofeffektiviteten i forhold til andre dæk, men en klar fordel ved dette dæk er det lave støjniveau. Med kun 69 dB larmer det næppe mere end et sommerdæk. Dækket er godkendt til en hastighed på op til 210 km/t.

Selvfølgelig spiller trækkraften af et vinterdæk også en meget vigtig rolle. Men også her kan Michelin Alpin 6 helt sikkert overbevise. Dækket har den nyeste teknologi når det kommer til gummiblanding. Dækket er fremstillet med en flerlags gummiblanding. Den øverste blanding er fantastisk til vinterlige forhold, mens bundblandingen har en trækkraftforstærker. Dette giver dig fremragende trækkraft, på både våde og snedækkede veje med Michelin Alpin 6 dæk. Du har dermed altid trækkraft på dit køretøj, selv hvis du bruger dækket i bjergområder med store stigninger har du hele tiden et godt vejgreb.

Et andet stort plus ved dæk Michelin Alpin 6 er, at de har en meget lang levetid og holdbarhed. Den franske dækproducent har brugt den såkaldte EverGrip-teknologi til produktion af dæk. Dette er en form for selvfornyende profil, så når dækket bliver slidt, så kommer nye slidbanespor frem i gummiet. Dette betyder, at dækkene kan give dig en meget god vinterydelse, selv i meget dårlige vejrforhold.

Find en god Michelin Alpin 6 pris

Når det kommer til vinterdæk, så følger de fleste personer en O til P regel, der siger at du skal skifte til vinterdæk omkring oktober og til sommerdæk omkring påske. Selvom der i Danmark ikke er en lov som siger, at du skal skifte dæk på din bil, så skal du være klar over at mange af vores nabolande har disse regler. Hvis du overvejer at købe dine dæk om sommeren, så kan du faktisk ofte finde billige Michelin Alpin 6 i butikkerne.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 65
se flere 20
af 65
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen