Valgte Filtre

Michelin Power RS Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Michelin Power RS dæk

Når det kommer til produktionen af dæk, så er Michelin kendt for at fremstille nogle af de bedste dæk som du finder på markedet. Det er ikke uden grund, at du tit finder Michelin dæk på toppen af lister over de bedste dæk. Det nye motorcykeldæk Power RS ​​Michelin har sat helt nye standarder i premium klassen.

Michelin dæk Power RS ​​har allerede bevist sig i flere forskellige tests. Dækket var især overbevisende med sin korte bremselængde og det perfekte vejgreb. Dækket er også kendt for at have meget god stabilitet på våde vejbaner. Slidbanen på Michelin Power RS-dæk er udstyret med den specielle silica gummiblanding. Dette sikrer et meget godt vejgreb ved alle temperaturer.

Det er ikke uden grund at dæk Michelin Power RS i stigende grad bruges til racerkørsel. Selv ved meget høje hastigheder er der ingen slinger i valsen. Dette betyder, at dækkene også er meget velegnede til mere sporty kørsel. Dækket har en meget lav rullemodstand, hvilket også betyder at du vil spare brændstof.

Find en god Michelin Power RS pris

Hvis du vil købe Michelin Power RS, har du truffet det rigtige valg, fordi der ikke er noget andet motorcykeldæk, der tilbyder så fremragende funktioner. Dækket findes i 13 forskellige størrelser, så du finder altid gode priser på Michelin Power RS dæk. Du kan tit finde tilbud på Michelin Power RS hvis du bare ser dig lidt omkring på nettet.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 2
af 2
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen