Valgte Filtre

Bridgestone Motorcykeldæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Bridgestone motorcykeldæk

Med mindre du bor under en sten, så har du helt sikkert hørt om Bridgestone dæk Med mere end 140.000 ansatte er Bridgestone en af ​​de største dækproducenter i verden. Dette er også en af grundene til at mange nye biler også er udstyret med Bridgestone dæk når de forlader fabrikken.

Billige Bridgestone motorcykeldæk – høj kvalitet

Det traditionelle firma fra Japan blev grundlagt i 1931 og begyndte faktisk med at producere dæk til cykler og motorcykler. Bridgestone har produceret motorcykeldæk i mere end 80 år, og sortimentet af Bridgestone motorcykeldæk er meget varieret, så du kan finde dæk til mange forskellige motorcykler. Fra scootere til touringmaskiner, fra trailbikes til racingmaskiner - det berømte mærke imødekommer alle krav.

Det japanske firma producerede allerede sine egne motorcykler efter Anden Verdenskrig og producerede også så gode dæk, at det udstyrede førende motorcykelmærker - som Honda, Suzuki og Yamaha - med dem som standardudstyr. Derudover fungerer virksomheden som en dækleverandør til MotoGP World Championship, som også betragtes som den førende klasse af motorcykel racing.

For at den næste motorcykeltur bliver en fornøjelse selv i koldere temperaturer, er det vigtigt at bruge de rigtige dæk. Den specielle profilform sikrer optimal trækkraft, selv når vejen er våd, da der er forbedret dræning, hvilket er meget vigtigt mod akvaplaning.

Find gode priser på Bridgestone mc dæk

Spar tid og penge ved at placere en ordre i vores online butik. Vi tilbyder dig et stort udvalg af Bridgestone motorcykeldæk tilbud til mange forskellige former for motorcykler. Vælg dækstørrelse og hastighedsindeks, og find præcis det dæk, der passer til din motorcykel.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 520
se flere 20
af 520
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen