Valgte Filtre

Nankang Winter Activa SV-3 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Nankang Winter Activa SV 3 dæk

Når du er på udkig efter vinterdæk til dit køretøj, så ved du også at det er vigtigt at du køber dæk som er af en meget god kvalitet og som har en kort bremselængde. Hvis du køber Nankang Winter Activa SV 3 dæk fra den traditionelle taiwanske dækproducenter så ved du at du har truffet det rigtige valg.

Det retningsmæssige slidbanemønster og de tværgående riller, der strækker sig fra midten af Winter Activa SV 3 fra Nankang til dækskulderen, forbedrer dækkets dræningsevne af vand, dette er med til at forhindre at der kan opstå akvaplaning. Et andet træk er den øgede trækkraft på glatte og snedækkede veje, da is eller sne forbliver i rillerne og dermed er lettere at fjerne.

Dæk Nankang Winter Activa SV 3 har en tværgående rille, der forbinder det uregelmæssigt arrangerede langsgående rille mønster (smalt til bredt) som kan reducere enhver støj, der kan forekomme.

I lighed med designet på sidevæggene til terrængående dæk med deres store, strukturerede riller, øges fodaftrykket på is/sne, og trækkraften på snedækkede veje forbedres. Et tredimensionelt lameldesign med dybe og flade lameller på forskellige punkter af blokmønsteret, er med til at sikre at dækket har en god stabilitet på både lige og kurvede strækninger.

Nankang Winter Activa SV 3 pris

Hvis du er klar til at købe dine nye dæk, så finder du helt sikkert en god pris på Nankang Winter Activa SV 3 dæk på nettet. Du skal bare se dig lidt omkring. Nankang dæk er verdenskendte for deres gode kvalitet og for deres meget konkurrencedygtige pris.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 93
se flere 20
af 93
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen