Valgte Filtre

Nexen N blue 4 Season Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Nexen N Blue 4 Season dæk

Før i tiden hed det sig at du som bilist havde valget mellem sommer eller vinterdæk, og at du skulle holde dig langt væk fra helårsdæk, da disse var fremstillet af en ringere kvalitet, og derfor ikke kunne benyttes af bilister som brugte deres biler til mere end bare bykørsel. Men situationen ser helt anderledes ud i dag. Du kan sagtens købe højtydende helårsdæk til biler. Og hvis du køber N Blue 4 Season Nexen dæk, så ved du at du har truffet der rigtige valg.

Køb Nexen N Blue 4 Season dæk for deres kvalitet

Det kan godt være, at Nexen dæk ikke er helt så velkendt som andre dækproducenter, men selvom Nexen som dækmærke først kom på markedet i 2000, så har dækproducenten bag mærket faktisk fremstillet dæk helt siden 1942. Navnet Nexen er en kombination af ordene next og century. Navnet i sig selv er allerede en indikation for, hvor meget virksomheden går op i innovation og fremtidig tænkning. Det som gør Nexen dæk så populære er, at de fremstilles i en masse forskellige typer og dækstørrelser.

Nexen dæk N Blue 4 Season tilbyder maksimal bremseevne og håndtering på våde veje, takket være kombinationen af den nyeste generation af SBR-teknologi (syntetisk gummi) og speciel harpiks. Dette kombineret med den nye, innovative slidbaneblanding med højt silica indhold, resulterer i fremragende kørekomfort også på sneglatte veje.

Find en god Nexen N Blue 4 Season pris

Nexen N Blue 4Season er et robust helårsdæk med en helårsprofil. På tørre veje tilbyder det kompakte design af slidbanen god kontakt med jorden, hvilket har en positiv indflydelse på trækkraften. Du bemærker især dette når du starter, accelererer og bremser. Hvis det regner, fungerer Nexen N Blue 4Season også godt på vejen. På våde veje dræner de dybe, V-formede slidbanespor hurtigt vandet ud fra dækket, dette reducerer risikoen for at der kan opstå akvaplaning. Hvis sne og is gør vejen glat, har N Blue 4Seasons det rigtige våben i sin mønsterprofil. Dækkets slidbaneblokke er forsynet med mange lameller. Disse fungerer på glatte overflader som mange små gribekanter og forbedrer grebet. Dette vil hjælpe dig med at nå din destination hele året rundt.

Hvis du ser dig lidt omkring på nettet, kan du sagtens finde gode Nexen N Blue 4 Season tilbud, og du behøver ikke være bange for at købe billige Nexen N Blue 4 Season dæk, fordi du kan være forvisset om, at kvaliteten af dækkene er helt i top.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 69
se flere 20
af 69
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen