Valgte Filtre

Nexen Winguard SnowG WH2 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Nexen Winguard SnowG WH2 dæk

Nexen er verdenskendt for at fremstille dæk som er af en meget god kvalitet, uden at de koster en formue. Derfor skal du også overveje, at købe Nexen Winguard SnowG WH2 næste gang du står og mangler vinterdæk til din bil.

Dæk fra Nexen Winguard SnowG WH2

Takket være et optimeret og usædvanligt dækdesign, tilbyder Winguard SnowG WH2 fra Nexen fremragende håndtering ved lave temperaturer, og fremragende trækkraft på sne og is, men på tørre og våde veje overbeviser dækket også med dets kræfter. Dækket er fremstillet med en mønsterprofil, der er formet som et V med Spiral Helix-riller, der er med til at sørge for, at vand bliver skubbet ud til siderne, så der ikke kan opstå akvaplaning, på den måde sikre dækket også et bedre vejgreb. Dækket er også fremstillet med udvidede skulderblokke, der giver mere sikkerhed og stabilitet selv ved tophastigheder.

Nexen Winguard SnowG WH2 pris

Nexen Winguard SnowG WH2, er som alle andre Nexen dæk på markedet, kendetegnet ved deres billige pris, men dette betyder ikke, at dækket er af en dårligere kvalitet end andre dæk. Dækket kommer med alle de funktioner, som man kender fra andre mere velkendte dækproducenter. Som standard har alle Nexen vinterdæk snefnug symbolet og M + S mærket, hvilket betyder at du kan gøre brug af dette dæk i lande hvor vinterdæk er påkrævet ved lov. Selv budget vinterdæk kan vise solid ydeevne på is og sne. Dette bevises blandt andet ved vinterdæk i Nexen Winguard-serien. Så du kan med ro i sindet købe Nexen vinterdæk til din bil. Hvis du ser dig lidt omkring på nettet, så finder du ofte en god pris på Nexen Winguard SnowG WH2 dæk, og hvis du køber mere end et dæk så kan du endda ofte få mængderabat.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 67
se flere 20
af 67
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen