Valgte Filtre

Nokian WR D4 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

EU-mærkning


til

Sælger

Nokian WR D4 dæk, et Premium vinterdæk

Når sommeren kommer til en ende og det bliver efterår og vinter betyder det, at mange langsomt begynder at tænke på at skulle skifte til vinterdæk. Især er det rart at være på forkant, da klimaet hurtigt skifter.

Her kommer Nokian wr d4 dæk, hurtigt på tale når det gælder vinterdæk. Dækket er fremstillet med en ny gummiblanding, der faktisk består af to slags gummi og olie, de to slags gummi er Silica og naturgummi, og så er der også tilsat rapsolie. Dette gør at dækket har de helt optimale egenskaber, uanset om man kører på våde veje eller sne og isglatte veje. Samtidig er dækkets kanter designet med en ny anordning, som sikre at mudder, vand og snesjap drænes på en bedre måde, men at de også har et godt og fast greb selv i dyb sne.

Nokian wr d 4 har også gennemgået en innovationsfase, og har fået et andet slidbanemønster. Dette er nu fremstillet uden cirkulære kanaler, hvilket betyder, at midten af slidbanen hjælper til med at sikre styrepræcisionen, mens dækkets ydersider giver mere trækkraft i dybere snedækkede veje.

Dækket er også at finde på toppen af EU's dækmærknings liste i A klassen, dette betyder blandt andet, at der er en forskel i bremselængden på op til over 18 meter i forhold til andre dæk.

De gode køreegenskaber som findes i Nokian wr d4 dæk, har været med til at forbedre dækkets slidstyrke eller stabilitet. Brændstofforbruget og den støj der er både inde i bilen og udenfor, er også blevet forbedret. Dette skyldes en bedre rullemodstand.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 64
se flere 20
af 64
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen