Valgte Filtre

Schwalbe Durano Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Schwalbe Durano dæk

Hvis du mangler nye cykeldæk til din cykel, så skal du absolut overveje et køb af Schwalbe Durano dæk. Schwalbe er verdenskendt for at fremstille dæk som er af absolut topkvalitet. Sammenlignet med den ældre Durano model har den nye generation et nyt slidbanemønster, og det er 10 gram lettere. Den nye Durano er stadig et dæk optimeret til en lang levetid og godt vejgreb, især på kolde og våde overflader. Dette gør det til et dæk, som du kan bruge på alle tider af året.

Dæk Schwalbe Durano – Punkteringsfrit dæk

Hvad der dog virkelig gør Durano til et perfekt dæk, er det faktum, at det er lige så let som de fleste meget mere delikate race-dæk, men opretholder et godt vejgreb, og er meget mere punkteringsresistent end andre dæk. Schwalbe dæk har længe været et populært brand blandt cykelryttere fordi dækkene er meget svære at punktere, hvilket er vigtigt for dem der bruger deres cykler meget og på skiftende terræn. Firmaet er især kendt for sine cykel og rullestolsdæk.

Find en god Schwalbe Durano pris

Selv hvis du køber billige Schwalbe Durano dæk så ved du at du har truffet det rigtige valg, da disse dæk er meget robuste. Prisen på Schwalbe Durano dæk er måske en lille smule højere end andre dæk, men til gengæld får du et dæk som er fremstillet af meget høj kvalitet. En fordel ved dækket er at det er nemt at få på en fælg, hvilket ellers kan være et problem med dæk som er punkteringsresistente da de ofte er meget stive på grund af deres tykkelse.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 41747
se flere 20
af 41747
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen