Valgte Filtre

Schwalbe Smart Sam Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Sælger

Det skal du vide om Schwalbe Smart Sam dæk

Den familiedrevne virksomhed Schwalbe, er i sin tredje generation og producerer de mest populære cykeldæk i Europa. Du kan i dag købe Schwalbe cykeldæk i alle hjørner af verden. Med Smart Sam tilbyder Schwalbe et dæk til mountainbike entusiaster med ideel punkteringsbeskyttelse, der tilbyder ideel trækkraft, god rulleydelse, selv på landevejen og i næsten ethvert terræn. Som et foldedæk på 27,5 og 29 tommer med Double Defense Raceguard-teknologi, er et køb af Schwalbe Smart Sam dæk det perfekte valg.

Dæk Schwalbe Smart Sam – to versioner

Schwalbe Smart Sam dækket fås nu også i 29 tommer. Som et specialprodukt af høj kvalitet til brug på mountainbikes, viser det sine kvaliteter i terrænet og er også velegnet til asfalt. Smart Sam Schwalbe kan købes som en model af Performance Line eller som Evolution Line high-end folde dæk. Det foldbare dæk er cirka dobbelt så dyrt som det almindelige dæk, men kommer med forstærkede sidevægge.

Der er i øjeblikket 19 forskellige versioner af Smart Sam dækket til MTB-sektoren. Dækstørrelsen varierer fra 24 til 29 tommer. De fleste modeller fås kun i sort. Undtagelser er de 26 x 2,25 Schwalbe Smart Sam tråd dæk fra Performance Line, som er forsynet med hvide striber på anmodning og også fås i grafitfarve.

Find en god Schwalbe Smart Sam pris

På nettet finder du meget gode priser på Schwalbe Smart Sam dæk. Dem som monterer Smart Sam Schwalbe på sin mountainbike, har truffet et fremragende valg. Dækket er meget godt, især når man kører op ad bakke. Du kan med ro i sindet gøre brug af et Schwalbe Smart Sam tilbud på nettet, da du fra begyndelsen af ved, at disse dæk er fremstillet af en absolut topkvalitet. En lav rullemodstand gør Smart Sam til det perfekte dæk og ikke kun til brug offroad men også på asfalten.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 20
af 20
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen