Valgte Filtre

Toyo Celsius Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Toyo Celsius dæk

Der er flere og flere danskere som begynder at lede efter helårsdæk når de skal købe nye dæk til deres køretøjer. Toyo Celsius er et innovativ helårsdæk i dimensionerne 14 til 17 tommer. Bildækket imponerer med sin stille kørsel, hvilket resulterer i at dækket har en kørestøj som kun ligger omkring 69 dB.

Toyo Celsius har et enestående vejgreb på grund af en profil med variabel tæthed af rillerne der er tilpasset sommer og vinter. Mens den inderste slidbane har en høj tæthed for et godt greb på is og sne, er den ydre slidbane designet til optimal trækkraft på tørre og våde veje. Såkaldte sneklør i de to ydre langsgående riller øger vejgrebet yderligere i den kolde sæson.

Dæk Toyo Celsius – kendt for kvalitet

Toyo er en velkendt japansk dækproducent grundlagt i 1945. Virksomheden har næsten 11.000 ansatte og er endda internationalt så succesrig, at gruppens årlige salg er på hundreder af milliarder (yen). Ud over bil- og lastbildæk tilbyder Toyo også robuste dæk til terrængående køretøjer og erhvervskøretøjer i mere end 100 forskellige lande rundt om i verden.

Find en god Toyo Celsius pris

Ud over den varierende slidbane har Toyo virkelig tænkt på alle detaljer i disse dæk. Hvis du køber Celsius fra Toyo på nettet finder du ofte gode priser på Toyo Celsius dæk. Især hvis du køber mere end ét dæk kan du ofte finde gode rabatter eftersom flere online butikker tilbyder mængderabatter.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 42210
se flere 20
af 42210
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen