Valgte Filtre

Uniroyal MS PLUS 77 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

EU-mærkning


til

Sælger

Det skal du vide om Uniroyal MS Plus 77 dæk

Hvis du leder efter et godt dæk til våde veje, så kommer du uundgåeligt til at tænke på Uniroyal. Mærket - nu en del af Continental - har altid været synonymt med dæk, der udfolder til deres fulde potentiale på våde veje. Sådan har det været siden det ikoniske rallye 180 fra 1960'erne. Uniroyal bruger meget tid på at undersøge yderligere innovationer og lancerer altid produkter, der klarer sig godt på våde veje, MS Plus 77 fra Uniroyal ikke er nogen undtagelse.

Uniroyal dæk MS Plus 77 karakteristiske slidbanespor midt i slidbanen opsamler vandet og dirigerer det derefter over ud til siderne af dækket via de mange små tværgående riller, der strækker sig langt ind i skulderområdet. På den måde kan dækket tilbyde beskyttelse mod akvaplaning.

Find en god Uniroyal MS Plus 77 pris

Da Uniroyal MS Plus 77 er et vinterdæk, skal det også klare vejrforholdene i den kolde sæson. Dækkets gummiblanding er designet så det altid forbliver fleksibel. På ujævne veje eller sne kan dækket således sikre god trækkraft. Selv under høj belastning bliver dækket ikke deformeret, hvilket er grunden til at det har en høj grad af stabilitet, især i kurver. Dette er især vigtigt for sporty biler. Afhængig af størrelsen af dækket tillades dette vinterdæk til hastigheder på op til 240 km/t.

Hvis du vil købe Uniroyal MS Plus 77 finder du ofte gode priser på Uniroyal MS Plus 77 dæk på nettet hvis du bare ser dig lidt omkring. Du kan også ofte finde gode rabatter hvis du køber flere dæk på én gang. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 87
se flere 20
af 87
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen