Valgte Filtre

R21 Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Brandmærke

Vis alt

Det skal man vide om 21 tommer fælge

Hvis man har brug for 21 tommer fælge til sin bil, så er der ret stor sandsynlighed for, at bilen er af en relativ stor størrelse, det er de færreste biler i kompaktklassen hvor fælge i 21 tommer kan bruges. Men størrelsen på fælgen er ikke det eneste spørgsmål som man stiller sig, når man er på udkig efter nye fælge til sin bil.

21 tommer alu- eller stålfælge til bilen

Udover at finde ud af hvilken størrelse af fælge som man skal købe til sin bil, så skal man også overveje, hvilket materiale de fælge som man vil købe er lavet af. I dag er de to mest brugte materialer til fælge aluminium og stål.

Alufælge er fremstillet af en blanding af aluminium og andre metaller, hvilket er med til at gøre dem stærkere, de er også bedre til at sprede varmen der dannes under kørsel, dette betyder at de er mindre tilbøjelige til at blive bøjet eller revne.

Stålfælge på den anden side, er fremstillet af stål som bliver presset til en rund cirkel, de er bedre til at klare koldere temperature end alufælge, stålfælge er også billigere end alufælge, og kan alt efter hvilket design man køber faktisk være op til 80% billigere. Stålfælge er også i stand til, at overleve slag og stød uden at de bliver ødelagt. Hvis de skulle de bliver ridset, så kan man bare male dem igen, dermed kan man bruge dem over længere tid.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 900
se flere 20
af 900
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen