Valgte Filtre

Bbs Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Brandmærke

Vis alt

Det skal man vide om BBS fælge

Hvis man er på udkig efter fælge som er af absolut topkvalitet så skal man købe BBS fælge. Virksomheden BBS blev grundlagt i 1970 i Schwarzwald. Firmanavnet er skabt af de første bogstaver af grundlæggernes efternavne, Heinrich Baumgartner og Klaus Brand, samt grundlæggeren Schiltach.

I 1970 begyndte firmaet med at fremstille fælge specielt til racerbiler, det var det første firma som designede en tredelt fælg hvilket betød, at man kunne bruge forskellige produktionsprocesser og materialer til de forskellige dele af fælgen. Grundet deres højkvalitetsprodukter er firmaet i dag mere populært end aldrig før, den tyske racerlegende Michael Schumacher har vundet flere Formula 1 verdensmesterskaber med BBS fælge.

Men BBS fælge har ikke kun opnået stor succes inden for motorsport verdenen, der er i dag mange bilproducenter som tilbyder BBS fælge som deres standardudstyr, på de biler som forlader deres fabrikker. Kvaliteten af BBS fælgene er baseret på de teknologier der bliver brugt til deres motorsport fælge, og i dag bruges der mange af de innovative løsninger fra motorsporten i de fælge som firmaet fremstiller til personbiler. BBS fælge, giver maksimal ydelse, selv under de hårdeste belastninger.

Det er lige meget i hvilket land man bor, så kan man købe BBS fælge. På grund af den store efterspørgsel efter BBS fælge, er der et eget BBS distributionscenter i USA til det nordamerikanske marked. Herfra koordineres alle markedsføringsaktiviteter samt distributionen af BBS fælge til USA og Canada. Det er også herfra at al støtte til det amerikanske motorsport marked bliver organiseret.

Find billige BBS fælge priser

Sammenlignet med mange andre konkurrenter, så er mærket at finde i det øverste prissegment. Hvis man gerne vil købe billige BBS fælge, så skal man bare se sig lidt omkring, især på nettet kan man være heldig at finde gode BBS fælge tilbud. Hvis man er nervøs for, at købe BBS fælge online, så kan man være beroliget, for alle fælge gennemgår en røntgenundersøgelse hvor luftbobler i fælgene bliver opdaget inden de overhoved kommer i salg. Alle fælge bliver i dag stadig fremstillet i Tyskland, og der indføres hele tiden nye innovative løsninger i deres produktion.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 18
af 18
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen