Valgte Filtre

Dezent TZ Aluminium Bil Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Det skal du vide om Dezent TZ fælge

Dezent fælge TZ er verdenskendte for deres høje kvalitetsstandarder. Dezent arbejder hele tiden på nye standarder for sikkerhed, præcision og lang levetid. Foruden de mange arbejdsprocesser skal fælgene kunne overleve 200.000 forskellige ændringer i trykket fra vægt, og testes af TÜV Tyskland. De krævende test simulerer endda en maksimal hastighedskollision med en kantsten.

Dezent TZ fælge kendt for kvalitet

Med disse velformede fælge kan du give dit køretøj et individuelt look, som passer perfekt til din smag, og du ved fra begyndelsen af, at et køb af Dezent TZ fælge er en garanti for bedre kørselssikkerhed.

TZ Dezent fælge er fremstillet med fem dobbelte eger, en høj belastning på op til 810 kg pr. fælg. Dette er de vigtigste parametre for de nye fælge Dezent TZ. De nye Dezent fælge TZ kan benyttes til en masse forskellige bilmodeller.

Find en god Dezent TZ pris

Du kan ofte finde gode priser på Dezent TZ fælge på nettet. På vores hjemmeside kan du gøre brug af vores søgemaskine, som kan hjælpe dig med at finde de rigtige fælge, som passer til dine dæk. Fælgene fås i størrelserne mellem 15 og 19 tommer, så du finder helt sikkert en fælg der passer til den bil du har stående i garagen. Fælgene fremstilles i en masse forskellige farver så du kan give din bil dit helt eget touch, lige meget om du leder efter de almindelige farver eller om du hellere vil have en sort fælg. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3
af 3
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen