Valgte Filtre

Dezent TZ graphite Aluminium Bil Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

hjulstørrelse

fælge indeks

Det skal du vide om Dezent TZ Graphite fælge

Fem dobbelte eger, en høj belastningskapacitet på op til 810 kg pr. fælg, tre farvevarianter. Dette er det vigtigste du skal vide om de nye Dezent TZ Graphine fælge. Den nye Dezent TZ er en universel, trendy model der passer sig perfekt til mange køretøjsmodeller - ikke kun med hensyn til design.

Fælge Dezent TZ Graphite – kendt for kvalitet

Dezent er et fælgmærke som markedsføres af ALCAR koncernen. Hvis dette navn lyder bekendt, så er det fordi virksomheden også står også bag populære fælge som AEZ og Dotz.

Med en bred vifte af produkter og en rimelig prispolitik har Dezent bidraget til, at aluminiumsfælge er blevet et overkommeligt valg til at give biler i alle størrelser og klasser sin helt egen personlighed.

Mangfoldigheden af ​​produkter er det bedste bevis for, at Dezent skaber løsninger med kærligheden til bilen og tilfredsheden hos kunderne i tankerne. Dezent fælge kombinerer design og funktionalitet og står for kvalitet Made in Germany.

Find en god Dezent TZ Graphite pris

Hvis du står og mangler nye Dezent TZ Graphite fælge, så kan det være en god idé at se dig lidt omkring på nettet. Du kan ofte finde store besparelser ved at bestille dine fælge online i stedet for i en fysisk butik. Du er også sikker på at finde lige præcis den størrelse der passer til dit køretøj. Ved at bruge vores søgemaskine her på siden finder du hurtigt og nemt de rigtige fælge.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3
af 3
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen