Valgte Filtre

Borbet Fælge

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal man vide om Borbet fælge

Der findes i dag mange forskellige fælgproducenter, og det kan være svært at finde de fælge som passer bedst til ens bil. Hvis man køber Borbet fælge, så er man sikker på at få fælge som er af den højeste kvalitet. Borbet er stadig en familieejet virksomhed som har mange års erfaring. Firmaet blev grundlagt i 1962 og havde til at begynde med kun 5 ansatte, i dag har virksomheden mere end 4.000 ansatte som er fordelt over 8 steder i verden. I dag er Borbet fælge at finde som standardudstyr på verdensberømte biler som Audi, Ford, Volkswagen, BMW og Mercedes-Benz. Borbet fælge fremstilles i størrelserne 14 til 22 tommer.

Borbet fælge er for mange indbegrebet af alufælge, og det har de være i mange årtier. Firmaets produktsortiment omfatter nu mange mange forskellige modeller, der appellerer til enhver smag. Her er det helt lige meget, om bilisten foretrækker den sportslige eller klassiske variant af Borbet fælge, så kan man uden tvivl finde den rigtige model som passer til ens bil.

Find gode Borbet fælge priser

Fordi der er så mange forskellige Borbet fælge, så kan man tit finde billige Borbet fælge til en god pris. Borbet aluminiumsfælge opfylder de højeste standarder, som kombinerer design og sikkerhed samt lang levetid og funktionalitet. Hvis man ser sig omkring, så kan man finde gode Borbet fælge tilbud. Der er flere af Borbet fælgene som er fremstillet på en sådan måde, at de er egnet til vinterbrug og giver din bil et ekstraordinært udseende hele året rundt.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 42100
se flere 20
af 42100
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen