Valgte Filtre

Bmw Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om BMW motorolie

Når man køber en BMW personbil, så er det for det meste fordi, man gerne vil have en bil som er af en høj standard og kvalitet. Derfor er det også meget vigtigt, at man overvejer hvilken type motorolie som man bruger i sin motor. Eftersom BMW producerer motorer som er meget moderne, så er det vigtigt at man kun anvender den olie, som det autoriserede BMW værksted bruger. For at finde ud af hvilken motorolie der passer kan man også kikke i instruktionsbogen, hvor der står skrevet hvilke BMW smøremidler der er bedst for den motor man har.

Forkert BMW olie kan ugyldiggøre garantien

Hvis man bruger den forkerte motorolie, kan man risikere at ødelægge motoren, da motorolie ikke bare er motorolie, der er stor forskel på olietypen og dens egenskaber. Hvis man ikke bruger den olien som BMW anbefaler, kan man i værste tilfælde risikere, at BMW producentgarantien bliver ugyldig. Motorolien fra BMW er udviklet af BMW specielt til deres biler og olien er blevet kvalitetstestet af egne specialister fra BMW.

BMW LongLife olie

BMW har udviklet en særlig type af olie som hedder BMW LongLife, dette produkt opfylder alle de strenge krav som BMW sætter for olier. Dog er det også med BMW LongLife olier vigtigt, at man sikre sig at det er den rigtige olie man køber, fordi nogle olier er fremstillet specielt til BMW dieselmotorer mens andre er fremstillet til benzinmotorer.

BMW oliepriser

BMW biler er ikke ligefrem kendte for at være billige, og BMW oliepriser er heller ikke nogen undtagelse. Især hvis du køber din BMW smøreolie direkte på værkstedet, kan du risikere at betale meget mere end du ville andre steder. Du kan ofte være heldig, at finde BMW motorolie tilbud i andre butikker, det kan enten være de fysiske butikker, eller de online butikker som forhandler BMW motorolie.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Du vil finde vores mest populære produkter her:

Sammenligne op til 4 produkter:

af 92
se flere 20
af 92
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen