Valgte Filtre

Elf Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Elf motorolie

Når det er tid til at skifte motorolien ud på din bil, så er der flere forskellige ting som du skal huske på, disse er blandt andet hvilken slags motor du har i bilen, samt hvilken slags olie du skal bruge, skal den være syntetisk eller er det bedre at bruge traditionel olie i din bil? Hvis du vil bruge en motorolie fra et firma som har en lang tradition for at fremstille kvalitets olie, så kan du med ro i sindet købe Elf motorolie.

Elf smøremidler har en lang tradition for kvalitet

Elf er et fransk oliefirma hvis historie startede med tre franske olieselskaber: Régie Autonome des Pétroles (RAP), Société Nationale des Pétroles d'Aquitaine (SNPA) og Bureau de Recherches de Pétroles (BRP). Disse virksomheder blev grundlagt for at udvinde olien fra et gasfelt i Saint-Marcet i Aquitaine-regionen i det sydvestlige Frankrig. Firmaet er i dag en del af TotalFinaElf der i 2003 ændrede sit navn til Total, dog er Elf brandet blevet beholdt, og sælges stadig i dag i mange lande. Elf er i dag officiel partner med Renault og mange af de Renault biler som forlader fabrikken har Elf smøreolie i motoren.

Elf olie fås også i syntetisk variant

Det er især nyere og mere morderne motorer der skal bruge syntetisk motorolie, dette er fordi den syntetiske motorolie er mere flydende end den traditionelle olie, dermed når olien også hurtigere frem til de dele af bilens motor som har behov for hurtig smøring. Det at motorolien hurtigere fordeles rundt i motoren, er også med til at sørge for, at bilen får et bedre brændstofforbrug og dermed bliver mere miljøvenlig. Man kan ofte finde Elf motorolie tilbud hvis man kigger de rigtige steder.

Elf motorolie kan bruges i koldt vejr

Det er især vigtigt i de nordlige lande at man sørger for, at den olie man køber forbliver flydende om vinteren, derfor skal man købe olie der er mærket med et W, dette betyder at olien er klar til brug om vinteren, derefter vil der stå et andet tal som fortæller en om hvor godt olien flyder ved kolde temperature, jo lavere tal jo bedre.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Du vil finde vores mest populære produkter her:

Sammenligne op til 4 produkter:

af 91
se flere 20
af 91
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen