Valgte Filtre

Mobil 1 Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Mobil 1 motorolie

Når man taler om motorolier, er det ikke vanskeligt at blive forvirret. Selvom det står i bilens instruktionsbog, og de ved det der hvor bilen kommer til service, så er produkterne mange. Der findes fuldsyntetiske, delsyntetiske, og de gode gammeldags mineralske motorolier. Og vi ved jo alle, at en god motorolie er vigtig for bilen.

En af de mest kendte motorolier i verden, er det amerikanske firma Mobil 1. Mobil 1 smøremidler findes i mange forskellige typer, de er dog nok mest kendte for at udvikle de første OW40 olier som kom på markedet.

Mobil 1 olie er topkvalitets olie

Mobil 1 smøreolie, er en kvalitetsmotorolie som er fuldsyntetisk, og den er fremstillet så den kan bruges til både benzin- og dieselbiler. Er det en benzinbil man kører i, så er Mobil 1 olien udviklet på en sådan måde, at den er med til at forlænge levetiden for benzinkatalysatoren. Kører man med en dieselbil, er olien fremstillet så den sikre en længere holdbarhed af bilens dieselpartikelfilter.

Mobil 1 smøremidler overholder alle vigtige krav

Firmaet har lagt stor vægt på, at fremstille en olie som er specielt udviklet til at opfylde de betingelser og krav, som en moderne bil arbejder under. Dette betyder, at den er fremstillet på en sådan måde, at urenheder som svovl og kulbrinter, lettere fjernes, end ved brugen af andre motorolier som er semisyntetiske eller mineralske. Dette er medvirkende til at der er en større brændstofbesparelse, og en hurtigere gennemoliering ved både høje og lave hastigheder.

Hører man til dem der selv skifter olie på bilen, er der mange Mobil 1 motorolie tilbud at finde på nettet, man skal bare give sig tid til surfe lidt rundt, på den måde finder man også de bedste Mobil 1 oliepriser.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Du vil finde vores mest populære produkter her:

Sammenligne op til 4 produkter:

af 22
se flere 2
af 22
Is a paid advertising
Tilbage til toppen