Valgte Filtre

Toyota Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Toyota motorolie

Hver motor kræver at den har et smøremiddel som ”smører” de forskellige dele som er i motoren, det er derfor det er meget vigtigt, at man sørger for at tjekke at bilen har nok motorolie på, fordi hvis niveauet af olien falder til et for lavt niveau, så kan man risikere at ødelægge sin motor. Der er dog visse ting som man skal huske på, når man vælger hvilken type af Toyota motorolie man bruger til sin bil.

Derfor skal man købe Toyota olie

Det der gør, at Toyota motorolie er det rigtige valg til ens Toyota er, at den er fremstillet med specielle additiver, som er med til at beskytte motoren mod korrosion og forhindre at cylindervæggene bliver slidte. Toyota motorolie fås i mange forskellige variationer, man kan blandt andet få 5W-30, 10W-30 og 10W-40. Hvis man er i tvivl om hvilken Toyota motorolie der passer bedst til ens bil, så kan man enten spørge sin forhandler, eller man kan se i instruktionsbogen hvor der står præcis hvilken olie der passer til den bil man har.

Hvad betyder SAE viskositet?

Den gang da der var brug for, at man fandt en måde at klassificere olie på, besluttede man at olier skulle deles op efter deres viskositet, og til det ville man bruge SAE klassificeringen. Forkortelsen SAE står for "Society of Automotive Engineers", som er en sammenslutning af ingeniører fra den amerikanske bilindustri. Denne klassificering siger ikke noget om kvaliteten af olien, men man kan med det samme se under hvilke forhold man kan bruge olien. Med andre ord hvis man har en olie som hedder 5w40 så kan man bruge den i ned til -30 grader om vinteren og op til 40 grader om sommeren. Med andre ord kommer det helt an på, hvor man bruger sin Toyota når man skal vælge ny Toyota motorolie.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Du vil finde vores mest populære produkter her:

Sammenligne op til 4 produkter:

af 91
se flere 20
af 91
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen