Valgte Filtre

Urania Olie og Smøremidler

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

Sælger


Vis alt

Rumfang (l)

til

Det skal du vide om Urania motorolie

Oktantal og blyfri eller ikke blyfri, disse betegnelser kende de fleste, men når man så pludselig stå med en flaske motorolie i hånden, så kan det hurtigt blive lidt mere vanskeligt at forstå de mange forskellige tal og bogstaver. Motorolie er ikke bare motorolie, der findes mange forskellige typer, afhængig af køretøj og størrelse. Et firma som de fleste sikkert kender er Petronas, og hvis man kører med større erhvervskøretøjer som lastbiler, traktorer, busser og andre tunge maskiner, så har man sikkert også hørt om Urania smøremidler.

Urania olier er fremstillet til industrimaskiner

Urania smøreolier er udviklet af Petronas Lubricants i samarbejde med Iveco og er designet til store maskiner som ofte opererer under svære forhold. Olien er fremstillet på en sådan måde, at den er miljøvenlig, derudover har den et lavt askeindhold, ifølge Petronas er Urania olien kompatible med køretøjsemissionskontrolanordninger som EGR (udstødningsgasrecirkulation) og/eller DPF (dieselpartikelfilter).

Urania olier beskytter motoren

Urania motorolie beskytter motoren selv hvis olien i motoren ikke bliver skiftet, før man har kørt over 150.000 kilometer siden sidste motorolieskifte. Den specielle viskositetsgrad i olien betyder, at man med ro i sindet kan bruge Urania smørolier i meget ekstreme vejrforhold. Det er lige meget om det er sommer eller vinter, så forbliver olien flydende. Urania olier er fremstiller på en måde så man oplever en meget bedre brændstoføkonomi, med andre ord kan man køre længere med Urania end man kan med andre smøreolier. Urania motorolier overholder alle de internationale krav som der er til motorolier.

Find Uraina motorolie til gode priser

Det kan godt være, at man tror at Urania oliepriser er dyre end andre motorolier fordi det er fremstillet specielt til industrikøretøjer, men faktisk kan man være heldig at finde Urania motorolie tilbud hvis man bare ser sig omkring.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 120
se flere 20
af 120
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen