Alt du behøver at vide om dæk til drifting

Hvad er dæk til drifting?

Drifting er en sport, der involverer chaufføren skal køre de relativt høje hastigheder i kurver, således at dækkene glider og glider langs relativt store afstande. Men denne sport er temmelig hensynsløs og undertrykkende for almindelige dæk. Derfor særlige dæk til drifting blevet opfundet - og det bliver endnu bedre.

De bedste dæk til at drive generelt lavvandet og næsten flad slidbanemønster med brede riller og hård vulkaniseret gummi, der giver styrke og holdbarhed. Hvis drifting er en daglig norm, almindelig dæk og undlader at give de nødvendige ydelser. Derfor dæk, der er specielt optimeret til drift nødvendig, hvis man ønsker at få steder i denne sport.

Dæk drifting lyder unikt og eksklusivt, men er ikke så svært at finde. Men at finde de bedste dæk, der vil give maksimal ydelse og holdbarhed er vanskelig. Læs videre for at finde ud af vores fem favoritter!

Hvilken slags dæk anvendes til drifting?

Garanteret ikke helt almindelige dæk. Generelt skal du have forhjul, der har en bred og distinkt mønster. Disse er generelt V-formet eller har brede og dybe riller og lameller. Midtribben kan modstå større pres og spændinger, og er immun over for brænding og varme skader. Sidevæggene er generelt forstærket for at tilvejebringe et fastere greb til jorden og for at reducere friktion.

Dækkene på bagsiden, dvs. dem, der rent faktisk bevæger sig generelt har en mere overfladisk slidbane, og nogle er de tider ingen slidbane. Dette fremmer nem håndtering, reducere friktion og varme, og efterlader mindre gummi i asfalt.

Bortset fra slidbanemønster, spiller holdbarheden også en stor rolle. Drifting kan reducere dækkenes slidbanemønster og kan være skadelige for materialet. Sørg for, at gummiet, at du bruger specielt er tilpasset til at modstå stress og belastning, og vil ikke blive ødelagt.

Hvilken størrelse skal bruges med dæk til drifting?

Alle størrelser, der passer til din bil bedst er alle gode valg. Men for den bedste drifting, giver dæk, der er bredere i størrelse og har en lavere profil bedst. Du har brug for bredere dæk da disse giver et bedre greb og mere overflade. Det ville være bedst for brugere, der ønsker at holde bilen mere afbalanceret og stabil. Vedrørende lavere profil, dette reducerer den effekt, som køretøjet til at generere de moment spinding dæk.

Bortset fra det, bør det dække driften også normalt blive optimeret til at klare netop dine behov. For højere acceleration, fungerer smallere og mindre dæk bedst. Men for at opnå maksimal hastighed, er højere dæk fedt.

Det er også vigtigt at sørge for, at dækkene passer til dit køretøj. Må ikke købe dæk, der er gode til drifting, men passer ikke godt. Sørg for at få dækkene, som du er mest tryg ved.

Hvordan er drifting dårligt for dækkene?

Drifting kan være dårligt for dækkene, især for slidbanemønster og ydeevne. Drifting kan forårsage slid på slidbanen, og sporer, der engang var dybe og flotte kan blive slidt ned og ødelagt. Det er derfor, det er nødvendigt at anskaffe dæk, lavvandede riller til at begynde med for at reducere mængden af friktion og overdreven luftmodstand.

Drifting kan også forårsage overdreven opvarmning af dæk, som derefter kunne enten betyde, at de smelter og begynde at ryge eller bryde i brand. Dæk, der er fremstillet af varmebestandigt materiale er bedst at drive og er sikre og trygge. Generelt skal man kun købe dæk, der er specialiseret til drift med henblik på at få den bedste oplevelse.

Hvordan kan man købe dæk til drifting?

Det er enkelt at finde dæk til drifting online. Der er hundredvis af hjemmesider og mærker, der sælger nye og brugte dæk. Men det virkelige problem er at finde et godt mærke. Vi forstår, at når du bruger en masse tid og penge på noget, vil du have fremragende kvalitet.

Det er derfor, vi har sammensat en liste over fem af de bedste dæk til drifting.

Falken dæk til drifting:

Falken dæk har været på markedet siden 1983, og de har bestemt ikke har brugt deres 35 års forgæves. Falken dæk betyder vækst, udvikling, og brandet har holdt sig ajour med tiden.

Falken dæk til drifting har slidbanemønster af fremragende kvalitet, der ikke vil slides ned. Deres teknologi er utrolig innovativ, og vi er virkelig ikke så overrasket over denne.

Federal dæk til drifting:

Federal dæk er tyve gange bedre end nogen dæk, vi har set på markedet, og du vil snart vide hvorfor. Disse dæk har bedre stabilitet og en fastere greb på grund af solide sidevægger.

Designet af slidbanen er blevet designet til at give maksimal ydelse, og er i det væsentlige V-formet. Vi elsker dem, og så vil du.

Kenda dæk til drifting:

Kenda betyder "født fra rent vand", og når det kommer til at tilbyde renhed og eksklusivitet, har Kenda dæk bestemt levet op til dette navn. De har en bred vifte af dæk, der kan optimeres til tunge drifting. Disse har meget unikt mønster og fedt vejgreb.

Nexen dæk til drifting:

Nexen Dæk har eksisteret i lang tid i butikken, og deres 71 års erfaring på området har gjort dem unikke på et bredt markedet. Deres samling af dæk til drifting har store og lineære riller, dybe lameller, en midtribbe, der er stærk, og en holdbarhed, som vil sikre dækkets ydeevne.

Dunlop dæk til drifting:

Selvfølgelig vi kan ikke glemme disse. Dunlop dæk til drifting er måske de eneste, som vi brugte temmelig lang tid, og vi har vores grunde. Dækkene er designet med unikke og vidunderlige mønster, der garanterer en sikker og sikkert greb på vejen, og materiale, der reducerer plette og give lidt nåde til den ellers ubarmhjertige asfalt.

Abonnér på nyhedsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter skal udfyldes
Kommentar blev sendt med succes