Valgte Filtre

155 65 R14 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 155 65 r14 dæk

I perioden mellem april og oktober er sommerdæk altid det bedste og det rigtige valg. Selv på tørre veje skal dine dæk opfylde høje standarder og altid opfylde alle sikkerhedsstandarder. Dette gælder naturligvis også for køb af vinterdæk eller helårsdæk, som vi også sælger fra en række velkendte billige dækmærker. Dækproducenter som Bridgestone, Pirelli, Goodyear, Continental, Michelin, Dunlop eller Hankook sælger alle 155 65 r14 dæk. Så hvis du har en favorit dækproducent, så finder du helt sikkert deres dæk her på siden.

Den rigtige dækblanding til 155 65 14 dæk

Gummiblandingen i sommerdæk er mindre elastisk sammenlignet med vinterdæk, selv ved høje temperaturer. Dækkene er fremstillet på en sådan måde, så de ikke bliver deforme på grund af varmen. Som et resultat er rullemodstanden og slitagen lavere, hvilket resulterer i en mere behagelig kørsel med mindre kabinestøj.

Hvad betyder 155 65 r14 dæk?

Størrelsen og karakteristika for bildæk findes på siden af hver model. For at gøre det lettere for bilisten benyttes en standardiseret kode i henhold til ECE-reglerne - dette er regler, der er internationalt gyldige for motorkøretøjer og tilbehør. Derfor kan betegnelsen "155 65 R14" let afkodes som et dæk der er 155 mm bredt, 65% af 155 mm højt er radial og 14 tommer i diameter.

Find gode dæk 155 65 r14 priser

Hvis du er på udkig efter gode dæk 155 65 r14 tilbud, så kan du ofte finde en masse forskellige dæk fra forskellige producenter. Hvis du har brug for hjælp med at finde det helt rigtige dæk, så kan du gøre brug af vores søgemaskine, som kan hjælpe dig med at finde det dæk der passer til den bil du har stående i garagen.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 102
se flere 20
af 102
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen