Valgte Filtre

225 55 R17 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 225 55 r17 dæk

Dæk i størrelserne 225 55 r17 benyttes ofte til mere sportslige køretøjer som har større fælge. Dette dæk til sommeren tilbydes af utallige anerkendte dækproducenter, der er kendt for deres stærke og effektive produkter. Producenter som Hankook, Goodyear eller Michelin har længe produceret 225 55 17 dæk.

Det kan godt være lidt svært at finde det rigtige dæk, først og fremmest skal man indse, hvor vigtigt et dæk er for en sikker kørsel. Kontaktfladen på et dæk er på størrelse med et postkort, og dette lille område skal være tilstrækkeligt til at overføre al trækkraft og bremse bilen.

225 55 r17 dæk – et sikkert vejgreb

Rainsport 2 fra Uniroyal kan også prale med en meget god samlet ydelse. Denne model fås også i dimensionen 225 55 r17 som et sommerdæk, og overbeviser med sin fremragende bremseegenskab på våde vejbaner.

Selv med kraftig nedbør eller på glatte veje, kan man således drage fordel af en høj grad af sikkerhed og omfattende kørestabilitet. Dækket er fremstillet med en speciel slidbane som er designet på en sådan måde, at vand bliver ledt ud til siderne af dækket, på den måde mindskes risikoen for, at der kan opstå akvaplaning.

Find gode dæk 225 55 r17 priser

Alle dæk er runde, men at de ikke er ens, kan enhver se, ikke mindst hvis du ser på prisen. Er du på udkig efter gode dæk 225 55 r17 tilbud, så kan du med ro i sindet, købe dem fra nogle af de mest populære dækproducenter på markedet. Ved at bruge vores søgemaskine her på siden, kan du nemt finde de dæk der passer bedst til dit køretøj. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 410
se flere 20
af 410
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen