Valgte Filtre

Apollo Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Apollo dæk

Apollo dæk er måske ikke det første mærke man tænker på, når man er på udkig efter nye dæk. Men virksomheden har faktisk produceret vinterdæk siden 1972, og er i dag blandt nogle af de største dækproducenter. I 2009 opkøbte Apollo det hollandske selskab Vredestein. Virksomheden er i dag kendt som Apollo Vredestein BV. Du kan købe dæk fra Apollo i mere end 12 lande. Dækproducenten har mere end 16.000 ansatte fordelt over hele verden, og havde i 2013 en omsætning på 2.34 milliarder dollars.

Apollo vinterdæk kendt for kvalitet

Apollos brandfilosofi er at tilbyde billige dæk, der imponerer med deres høje kvalitet. Apollo-dækmærkerne inkluderer Vredestein og Kaizen Dæk. Apollo fremstiller dæk til personbiler og erhvervskøretøjer. Det indiske firma tilbyder også dæk til landbrugskøretøjer som for eksempel traktorer. Erhvervelsen af ​​det anerkendte Vredestein-brand i 2009 gjorde det muligt for Apollo at erhverve yderligere teknisk know-how. Apollo dæk bliver brugt som standardudstyr hos bilproducenter som Volkswagen, Honda, GM, Ford og Renault. Apollo vinterdæk er især kendetegnet ved, at de tilbyder et godt vejgreb på såvel våde som på sneglatte vejbaner. Deres specielle lameller betyder også, at vand ikke kan samle sig under dækket og på den måde mindskes risikoen for, at der kan opstå akvaplaning.

Apollo dæk priser

Apollo lægger vægt på at fremstille bildæk med et attraktivt pris-ydelsesforhold. Derfor kan du også ofte finde gode Apollo dæk tilbud. Fordi virksomheden fremstiller deres dæk på flere produktionssteder over hele verden, kan de fremstille dæk som passer til alle årets årstider. Siden 2013 har Apollo haft et globalt udviklingscenter i Holland, her har dækproducenten mere end 100 specialister ansat, som fokuserer på udvikling af innovative funktioner og sikkerhedsrelevante forbedringer.

Priser på Apollo dæk er meget konkurrencedygtige. Dette er fordi producenten fremstiller millioner af dæk om året. Hvis du køber mere end ét dæk ad gangen, kan du sagtens finde billige Apollo dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 231
se flere 20
af 231
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen