Valgte Filtre

Atlas Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Atlas dæk

Hvis du står og mangler nye dæk til din bil, så kan det godt virke lidt uoverskueligt at finde det helt rigtige dæk. Hvis du er på udkig efter et dæk hvor du er sikker på at få en god kvalitet, så skal du overveje at købe Atlas dæk. Atlas dæk er ejet af dækeksperten Deldo Autobanden NV, og blev introduceret i 2013, Atlas dæk er et af deres egne dækmærker.

Atlas dæk er meget miljøvenlige

Deldo Autobanden NV lægger ved produktionen af Altas dæk især vægt på at dækket er meget miljøvenligt, dette sker blandt andet ved at sørge for, at bilen har så lavt et brændstofforbrug som muligt. Naturligvis overholder dækkene alle EU krav for dæk. Især deres sommerdæk er af en meget høj kvalitet og tilbyder et meget godt vejgreb og en kortere bremselængde end andre dækproducenter.

Helårsdæk med snefnug symbolet

Hvis man ikke bruger sin bil så meget på meget tilsneede veje, så kan man overveje at købe Atlas helårsdæk. Disse dæk tilbyder dog den samme sikkerhed som deres vinterdæk, da dækkene har snefnug symbolet, samt bærer M + S identifikationen. Dette betyder at dækket er tilladt i lande hvor vinterdæk er lovpligtlige.

Atlas dæk i alle størrelser

Det er lige meget hvilken form for bil du har, så fremstiller Atlas helt sikkert dækket der passer til din bil. Firmaet fremstiller mere end 185 forskellige sommerdæk størrelser og mere end 100 vinterdæk størrelser, du kan også finde over 90 forskellige størrelser af helårsdæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 2
af 2
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen