Valgte Filtre

R13 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 13 tommer sommerdæk

Når det er tid til at købe nye sommerdæk r13, så er der flere ting som du skal overveje. For det første bliver denne størrelse af dæk for det meste brugt på mindre og kompakte køretøjer. For det andet skal du forstå at et dæk består af flere lag, der sikrer optimal stabilitet og styrke i deres respektive funktioner.

Sammensætningen af ​​disse dæklag varierer afhængigt af dækketypen. Den tilstrækkelige profildybde er også meget vigtig for alle dæk, da grebet på dækkene på vejen bliver værre, når slidbanen bliver slidt. Lovgivningen i Danmark kræver at der mindst er en profildybde på 1,6 mm. Men de fleste eksperter anbefaler at du har mindst 3 mm profil på dækket.

Sommerdæk 13 tommer pris

13 tommer sommerdæk er beregnet til brug under varme forhold. Disse dæk er designet til ikke at blive for bløde ved høje temperaturer og slides derfor ofte hurtigere end vinterdæk. Den specielle gummiblanding, der kendetegner disse dæk, garanterer brug både ved høj hastighed og ved høje temperaturer. Profilen af ​​sommerdæk er relativt flad, da dækket finder godt greb på de allerede tørre veje. De bruges normalt fra april til oktober, selvom der i Danmark ikke er nogen lov om at du skal skifte mellem vinter- og sommerdæk, så anbefales det at du skifter når det begynder at blive koldt.

Hvis du ikke er sikker på om de dæk du har fundet på vores hjemmeside passer til dit køretøj, så kan du enten gøre brug af vores søgemaskine, eller du kan tage fat i vores kundesupport som står klar til at besvare alle dine spørgsmål. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 305
se flere 20
af 305
Er en betalt reklame

Sommer dæk med 13 inches

Når du vælger de rigtige dæk chauffører skal være opmærksom primært til de rigtige dimensioner. Dækkets bredde, skal højde og tommemål være passende for køretøjet. Bil sommerdæk, der er 13 inches høj, er udviklet specielt til små biler. Men motorcykel dæk af den tilsvarende dimension glæde i sports-kærlige ryttere stor popularitet.

Den lille størrelse for kompakte biler

Sommer dæk med 13 inches til biler, der tilbydes af mange dækproducenter. De små dimensioner er en fælles størrelse for små biler, mange by biler er udstyret med disse dæk. Kendte mærkevareproducenter som Continental eller Pirelli tilbyde små dimensioner til, hvordan effektive producenter fra Fjernøsten. God sommer dæk med 13 tommer diameter overbevise en afbalanceret våd håndtering og temperatur-stabilt slidbaner. Retningsbestemte profiler giver sikker akvaplaning egenskaber dækkene. Kom solskin eller regn, den lille bil er med sommerdæk på 13 inches sikkert.

13 tommer dæk til motorcykler

Sommer dæk i 13 inches er en mulighed ikke kun for biler. Sporting Cykler er også udstyret med dæk i passende dimensioner. Motorcyklister finder især sport touring dæk og racing maskiner. På racerbanen sikre dæk med en diameter på 13 inches er en god rullende og taler hurtigt til rattet og bremser. Motorcykel dæk til Touring brug overbeviser ved deres holdbar konstruktion. De er specielt designet til den langt, sejt træk, så slidbaner overleve selv højt kilometertal forbehold.

Sommer dæk, der er 13 inches høj, er der både kompakte biler og motorcykler. Som alle sommerdæk skal inspirere med sikre køreegenskaber i tørt og vådt dækkene. dæk fra forskellige prissegmenter at opfylde disse krav.

Tilbage til toppen