Valgte Filtre

175 65 R14 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om sommerdæk 175 65 r14

Efterår bliver til vinter, og vinter bliver til forår, og inden man får set sig om, så siger varmegraderne udenfor at det er blevet tid til, at tænke på at få vinterdækkene pillet af bilen, sat i garagen, og få sommer dæk på.

Gummiblandingen i 175 65 r14 sommerdæk

Hvad er det så man skal passe på med de nye sommerdæk? Hvor vinterdæk har en mere blød gummiblanding, skal sommerdækkene have en mindre elastisk blanding. Det skal de fordi de skal kunne kører på vejene om sommeren uden, at blive deforme når de udendørs temperaturer bliver højere, og dermed også varmen på asfalten.

En anden ting man skal sikre sig er, at de riller der er på de sommerdæk 175 64 r14 som man køber, er gode specielle dybe riller, dette kan være af meget stor betydning når man kører på våde vejbaner, da dybe riller er med til, at lede vandet væk fra dækkene og ud til siderne, så man på den måde har større chance for at undgå, at komme ud for akvaplaning, hvilket jo er bilisternes store skræk når det regner udenfor.

Køb kun sommerdæk 175 65 14 fra en godkendt forhandler

Det er vigtigt at du kun handler nye 175 65 14 sommerdæk, fra en forhandler som du ved er kendt for, at sælge gode og godkendte produkter som opfylder de krav der stilles til gode og sikre sommerdæk, og som derved gør din køreoplevelse på vejene bedre.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 116
se flere 20
af 116
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen