Valgte Filtre

205 55 R16 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om sommerdæk 205 55 r16

Når det begynder at blive varmere udenfor, og der ikke er risiko for at der falder sne, så er der mange som begynder at tænk på, at få skiftet fra vinter- til sommerdæk. Det kan godt virke lidt forvirrende, når man står nede i butikken og skal vælge nye 205 55 16 sommerdæk til bilen, men faktisk behøver det hele slet ikke at være så skræmmende, hvis du bare husker på nogle vigtige ting når du vælger nye sommerdæk.

For det første er det vigtigt, at du overvejer under hvilke forhold du normalt bruger dine sommerdæk, og for det andet skal du overveje, om du bruger dine dæk til lange ture eller om du mest bruger bilen til og fra arbejde, med andre ord, mest til bykørsel.

Mønsterdybden er vigtig for sommerdæk 205 55 16

Selvom der i Danmark ikke er nogen lov som siger, at du skal køre på sommerdæk om sommeren, så er der stadig visse regler for dine dæk som skal overholdes. Ifølge loven, må der ikke være mindre end 1.6 mm dækmønster tilbage på dækket. Faktisk har nye sommerdæk mere end 8 mm dækmønster, det er meget vigtigt at dybden ikke bliver for lav, da dækket ellers ikke kan opretholde et godt vejgreb på vejen.

Gummiblandingen på 205 55 r16 sommerdæk er vigtig

Ud over at det er vigtigt, at der er en god mønsterdybde på dækket, så er det også vigtigt, at den gummiblanding som bruges til fremstillingen af dækkene er ordentlig. Dette er fordi gode sommerdæk 205 55 16 skal være mere elastiske end vinterdæk, dette er fordi de skal kunne klare de varmere temperaturer, som der er om sommeren uden at de bliver deforme. Det er også vigtigt, at slidbanen på dækket er fremstillet på en sådan måde, at vandet fra vejbanen bliver ledt ud til siderne af dækket.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 342
se flere 20
af 342
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen