Valgte Filtre

215 55 R16 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om sommerdæk 215 55 r16

Nu sker det langsomt, det bliver varmere i vejret, snedriverne bliver mindre og datoen siger, at vi nærmer os slutningen på vinteren og at foråret også kommer nærmere. Og så er der mange af os som får travlt. Hvis vi har vinterdæk på bilen, skal vi nemlig til at tænke på, at vi skal have sommerdækkene på, og måske også til at tænke på indkøb af nye dæk, hvis de ikke længere ser helt så fine ud. Et sommerdæk 215 55 r16 kunne da sagtens komme på tale. Man skal bare lige have et par ting med i sine overvejelser, når man køber nye dæk til bilen.

Gummiblandingen i 215 55 r16 sommerdæk

Alle ved jo, at det danske sommervejr kan skifte fra det ene øjeblik til det andet. En dag er det køligt, den næste dag er det varmt, en dag skinner solen, den næste dag regner det fra morgen til aften. Vær derfor sikker på at den gummiblanding der er i dine 215 55 r16 sommerdæk, er meget mindre elastisk end i vinterdækkene, fordi på de varme sommerdage må de ikke kunne blive deforme af de højere temperaturer i luften og på vejene.

Tjek også at der er gode dybe riller i dækkene, da disse leder vandet væk fra dækkene når det regner, man vil helst ikke opleve akvaplaning når man kører i regnvejr. Køb kun sommerdæk 215 55 16 fra en godkendt forhandler, på den måde sikre du at de dæk du køber lever op til standardkravene.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 153
se flere 20
af 153
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen